Sărbătoare în PNL Neamț: au ales bine!

Filiala Neamț a PNL a parcurs în ultima perioadă o traiectorie similară cu ce s-a întâmplat la nivel național. În alegerile la nivel de filială s-au înfruntat George Lazăr, care de atunci și-a exprimat sprijinul necondiționat pentru premierul Florin Cîțu, și Laurențiu Leoreanu, care, obligat – forțat, a candidat din partea grupării Ludovic Orban. George Lazăr a câștigat detașat pentru că a avut sprijinul șefilor de organizații locale care vedeau în el cureaua de legătură cu cel care putea aloca fonduri, adică șeful Guvernului.
Rezultatul de la Congresul Național a arătat că, cel puțin din punct de vedere strategic, filiala nemțeană a ales bine. Florin Cîțu a câștigat și toată lumea așteaptă acum să vadă rezultatele concrete după înscăunarea sa în fruntea PNL-ului. Imediat după Congres, George Lazăr a postat un mesaj victorios.
„Echipa PNL Neamț este Echipa Câstigătoare !!!
Alături de noul Președinte a Partidului Național Liberal, dl Florin Cîţu !!!
Vă multumesc dragi colegi liberali, vă multumesc tuturor pentru sustinere, pentru implicare și pentru întregul efort din cele doua zile ale Congresului PNL.
Echipa PNL Neamț a fost la înălțime și cu o extrem de largă majoritate a votat Florin Cîțu Președinte”.

2 comments

 • Unobservatorfin

  septembrie 27, 2021 at 5:52 am

  Cine se aseamana, se aduna!

  Răspuns

 • constantin

  septembrie 28, 2021 at 8:42 am

  Eu credeam ca votul e secret si fiecare voteaza dupa propria constiinta.Apune stapanire pe vointa delegatilor inseamna altceva.Practic nici nu mai era nevoie de congres si putea fiecare sef filiala pnl sa transmita ca toti au votat CATU. Regretabil este faptul ca presedintele filialei de la Neamt este de profesie avocat si stie ce este democratia.Nu inteleg semnificatia ca echipa pnl Neamt este echipa castigatoare.Chiar am luat-o aiurea.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *