Strigăt de disperare din Spitalul Judeţean!

Un mesaj cutremurător a fost primit astăzi, în redacția noastră, la ora 13:45. Vine din partea unui cunoscut cadru medical de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Lesne de înțeles de ce am ales să îi protejăm identitatea.

„Bună ziua, de ce este o liniște asurzitoare în legătură cu SJU unde nu mai sunt locuri la oxigen pentru pacienții cu COVID și stau cu zilele în UPU așteptând o sursă de oxigen pe o secție, iar pacienții suspecți nu au locuri de internare și stau tot în UPU?  Știu că este cam la fel în toată țara, dar țara asta e parcă abandonată de toți cei care ar trebui să facă ceva, dar noi la UPU suntem cu ștreangul de gât!! Avem nevoie de AJUTOR!!”

Sperăm ca acest mesaj să ajungă la managerul Alexandru Filimon, la Consiliul de Administrație și Consiliul Județean Neamț, personal la președintele Ionel Arsene. (M.N.)

 

4 comments

 • Sergiu

  septembrie 28, 2021 at 3:33 pm

  Ar trebui primiti la UPU numai vei vaccinati….restul nu cred in covid ,deci e o gripa care trece….De ce sa moara alti bolnavi neavand acces la UPU ,cand astia se tem ca vaccinul le modifica ADN-ul ? E dur ce am spus ,dar democratia la nivelul nostru de civilizatie si cultura ……

  Răspuns

  • SIMINA

   septembrie 29, 2021 at 8:41 am

   De acord cu dumneavoastră, domnule Sergiu! Cei care nu cred în acest virus și în boala pe care acesta o provoacă, în sechelele pe care le lasă, ar trebui să se trateze cu leacuri culese de pe facebook.
   De ce gravidele să nască în alte orașe, de ce cronicii să-și aștepte sfârșitul acasă, de ce să ne închidem copiii în casă?
   Eroii care se supără că nu mai sunt eroi din prima linie pentru că au refuzat vaccinarea, n-au decât să-și caute de lucru. În străinătate, spre exemplu. Acolo chiar e democrație! Curaj!

  • V.Vasile

   septembrie 29, 2021 at 9:14 am

   Domnule , iti dai seama ce vorbesti , du te si fa-ti un control la cap vaccinatule !

 • paul

  septembrie 29, 2021 at 1:52 pm

  INTELIGENTILOR! Daca nu am voie sa fac vaccinul,ce solutie aveti pentru mine?

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *