Video. Scandal după sfințirea bisericii din satul Curechiștea – Grumăzești. Acuze aduse preotului paroh

Sfințirea bisericii din satul Curechiștea, comuna Grumăzești, în loc să genereze bucurie printre credincioșii locului, s-a sfârșit cu un scandal monstru. Un grup de enoriași îl acuză pe preotul Vasile Tomoioagă că și-ar fi însușit mare parte din banii strânși de la oameni. Constantin Mătasă, primarul localității, a spus că totul a fost atât de frumos în ziua sfințirii bisercii și că nu poate înțelege ce s-a întâmplat. Din punctul său de vedere, primăria a sprijinit cu tot ce s-a putut biserica, dar ca primar nu se poate amesteca în treburile parohiei. Preotul Tomoiagă se apără și spune că „este vorba despre un grup de 10-15 familii, cu care toți preoții de acolo au avut probleme”.

Răspunsul preotului Tomoiagă îl puteți asculta mai jos.

 

Înverșunare împotriva preotului vine și din alte acuzații

Protopopul Neculai Axentioi a declarat pentru Mesagerul de Neamț că va urma o anchetă internă, dar că lucrurile trebuie lăsate să se așeze.

C.T.Sturzu

One comment

  • Pr.Popîrda Gheorghe

    septembrie 30, 2021 at 9:15 am

    Doamne ajuta părinte!E dureros cu creștinii de la țară…trebuiau pregătiți dinainte …explicat ce înseamnă o sfintire și căte cheltuieli implica…dar asta e jertfa unui preot…creștinii aceia sunt mai degrabă de altă religie…vor da răspuns…Domnul sa va păzească și toate cele bune! Cu respect Pr.Gh.Popirda…Sf.Teodora de la Sihla-Darmanesti -Piatra Neamț

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *