69.080 lei pentru serviciile de mentenanță a lifturilor și scărilor rulante de la Mall Forum Center din Municipiul Piatra-Neamț

Primăria municipiului Piatra-Neamț a scos la licitație publică, joi, 21 octombrie serviciile de mentenanță pentru 3 lifturi și 7 scări rulante din incinta clădirii Mall Forum Center. Pentru întreținerea și repunerea în funcțiune a scărilor, municipalitatea pune la bătaie, din fonduri bugetare, suma de 69.080 lei.

Conform anunțului, „obiectul achiziţiei îl reprezintă asigurarea de către un operator autorizat ISCIR a serviciilor de mentenanţă – întreţinere preventivă, revizii generale pentru lifturile şi scările rulante de la Complex Comercial Mall Forum Center Piatra Neamt, în scopul menţinerii acestor echipamente la parametrii iniţiali care să asigure funcţionarea în condiţii de siguranţă conform normativelor ISCIR. Preţul total estimat/valoarea totală estimată a contractului este de 62.800 lei la care se adaugă TVA, după cum urmează: 440 lei mentenanţă/utilaj x 10 bucaţi x 12 luni = 52.800 lei și 1000 lei/an/revizie generală/utilaj x 10 bucăţi = 10.000 lei. Preţ total estimat contract = 62.800 lei. Valoarea estimata a contractului este de 62.800 lei fără TVA, la care se adaugă cheltuieli diverse şi neprevăzute (reparaţii accidentale) în procent de 10% din valoarea contractului, respectiv 6.280 lei. Valoarea totală estimată a contractului este de 69.080 lei fără TVA.

De reținut un singur aspect: scările rulante nu funcționează de aproape un an de zile, cu toate că în această clădire își desfășoară activitatea multe servicii publice, precum Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Populației sau Direcția de Taxe și Impozite a municipiului.

Inna Teodorescu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *