Bărbat reținut în cazul perchezițiilor din Târgu Neamț! Este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat

Actualizare: Subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IPJ Neamț a declarat: „Cu precădere de la începutul acestui an, polițiștii de investigații din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au realizat activități ample, depunând eforturi pentru soluționarea acestui caz, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț”.

Știre inițială: Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ a emis un comunicat oficial în privința percheziției care a avut loc la Târgu Neamț, pe strada Aleea Monumentului. Așa cum scria „Mesagerul de Neamț” imediat după demararea perchezițiilor, este vorba despre o anchetă care vizează dispariția unor persoane. Până acum au fost identificate rămăşiţele unui cadavru uman, posibil al unei persoanei minore.

S-a dispus reţinerea unui bărbat pentru 24 de ore, iar ulterior a fost sesizat Tribunalul Neamţ cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.10.2021.

2021-10-20_comunicat

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *