Ce bonus primești să pariezi online la Superbet?

Ce bonus primești să pariezi online la Superbet?

Superbet este o agenție de pariuri foarte cunoscută în România, iar utilizatorii care doresc să parieze la Superbet au două variante. Poți paria la Superbet atât în agențiile stradale care sunt prezente în aproape toată țara, cât și online. Superbet se remarcă în rândul pariorilor atât prin oferta bogată de pariuri pe care o deține, cât și prin bonusurile atractive pe care le oferă pariorilor.

Accesează site-ul Superbet

În primul rând, pentru a putea accesa bonusurile pe care Superbet ți le oferă, trebuie să îți deschizi un cont pe platforma online a lor. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul Superbet cont online și să te înregistrezi completând formularul de înregistrare. După ce ai făcut acest lucru, vei fi întâmpinat de bonusul de bun venit de la Superbet.

Bonusul de bun venit pe care îl oferă Superbet clienților săi din secțiunea pariuri constă în 500 RON care sunt acordați în mai multe etape. După ce te-ai înregistrat, vei primi la prima depunere un bonus de 50% în limita a 200 RON. După ce ai utilizat bonusul de la prima depunere, Superbet îți acordă al doilea bonus pentru următoarea depunere care constă tot în 50% în limita a 200 RON.

De exemplu dacă depui 400 RON, vei primi un bonus de 200 RON. Cel mai atractiv bonus de bun venit îl vei primi la a 3a depunere. Bonusul pentru a 3a depunere constă în 100% în limita a 100 RON, deci dublarea sumei depuse. Reține că toate cele 3 bonusuri sunt acordare sub formă de bani bonus.

Pentru a transforma banii bonus în bani reali ca să îi poți retrage, este necesar să rulezi de 6 ori valoarea inițială a bonusului pe evenimente cu cote minime de 1.60. De asemenea, dacă alegi să joci pariuri în acumulator, trebuie să ai o cotă minimă per bilet de 2.50 pentru a putea rula bonusul. În ceea ce privește pariurile în sistem, cota totală a celei mai mici combinații este de 1.60. Trebuie să știi ca pariurile închise cu opțiunea cash out nu vor fi luate în considerare la rulajul bonusului.

Alte promoții

La Superbet ai și alte promoții, pe lângă bonusul de bun venit, precum Cote mărite, Super 6, Super Live sau Speciale – Pariuri unice în fiecare zi. Superbet vine cu o surpriză zilnică pentru pariori care constă în pariuri speciale prin care poți câștiga mai mult decât la celelalte agenții de pariuri. Cele mai importante meciuri și competiții din toate sporturile beneficiază de cote mărite.

Super 6 de la Superbet este un concurs de pronosticuri sportive care este foarte apreciat de pariori. Acest concurs de realizează zilnic. Superbet alege 6 partide de fotbal echilibrate la care oferă cote de 2.80 pentru fiecare pariu de tipul 1×2. Tot ce trebuie să faci este să joci un bilet simplu care să conțină un pariu de la fiecare dintre cele 6 evenimente. Miza este de 1 leu și vei câștiga 482 lei dacă nimerești toate cele 6 pariuri câștigătoare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *