Niciun ofertant pentru planul de „regenerare urbană” la Piatra Neamț

Procedura de licitație, deschisă în 23 august, pentru proiectul de „regenerare urbană a coridorului secundar de mobilitate pe axa est-vest – Etapa 1”, lansată prin intermediul platformei SEAP/ SICAP, s-a anulat. Conform mesajului afișat pe SEAP, în 20 septembrie, procedura a fost anulată automat „deoarece la data limită de depunere ofertă nu au existat ofertanți care au depus ofertă”.

Data limită pentru depunerea dosarelor a fost 9 septembrie, dar se pare că suma de 12.525.261,20 lei nu a strârnit interesul niciunui constructor.

Prin intermediul acestui proiect urma să intre în reabilitare și modernizare tronsonul de drum bulevardul 9 Mai – strada Dimitrie Leonida, inclusiv podul de peste Cuiejdi, a cărui balustradă și o parte din trotuar s-au surpat, în 22 august.

Departamentul Comunicare a Primăriei ne-a declarat că „suntem în curs de demarare a procedurilor interne pentru reluarea licitației, care se va realiza până la sfârșitul anului. Se analizează care sunt posibilitățile pentru a face cererea de ofertă mai atractivă”.

Inna Teodorescu