Noul director medical la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț: dr. Ștefan Gheorghincă

În aceste vremuri dificile pentru pacienți și sistemul sanitar, continuă schimbările la conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. La nivelul doi, cel puțin, acolo unde funcția de director medical este, pe cât de importantă, pe atât de sensibilă. Dovadă că nici la al doilea concurs din acest an, după cel din mai, nu s-a înscris nimeni. Din 8 octombrie, când s-a încheiat etapa depunerii candidaturilor, este înregistrată și demisia dr. Gabriela Vasiliu, cea care a ocupat provizoriu funcția din luna iulie 2021. Medicul dermatolog nu și-a mai dorit să rămână în funcție și astăzi, 15 octombrie, a fost ultima zi în această postură.

Dr. Ștefan Gheorghincă, medic urolog, este noul director medical care de luni se va alătura managerului Alexandru Filimon. Este un medic tânăr, aflat la început de carieră, dar hotărât să pună umărul la sumedenia de responsabilități care-l așteaptă. Nunele său a mai fost vehiculat pentru această funcție în ultimul an, dar doar un mic neajuns a făcut să nu poată fi numit interimar și nici să se înscrie la concurs: câteva luni îi lipsesc din vechimea minimă de 5 ani. Motiv pentru care dr. Ștefan Gheorghincă va prelua atribuțiile de director medical. Cât va sta la conducere, rămâne de văzut. Cert este că atunci când a venit pe postul din secția Urologie, a adus un ecograf, nu foarte nou, dar extrem de util într-o secție în care cam tot ce ținea de aparatură medicală venea din donații.

Medicul Ștefan Gheorghincă a mai ocupat funcția de purtător de cuvânt al spitalului județean în urmă cu un an și a coordonat centrul de vaccinare anti covid organizat în această unitate sanitară.

C.I.

2 comments

 • Mirela

  noiembrie 29, 2021 at 3:56 pm

  Felicitari! Un doctor de nota 10 plus!! Doamne ajuta!!

  Răspuns

 • Corina

  noiembrie 30, 2021 at 8:04 pm

  Un medic specialist! Felicitări! Doamne ajuta!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *