Cat rezista un fiset metalic? Raspunsul proprietarilor unui model de calitate!

Desi traim intr-o era digitala, pastrarea biroului organizat este inca o activitate necesara pentru asigurarea productivitatii la locul de munca. De asemenea, ai nevoie de un spatiu de depozitare pentru a mentine dosarele si uneltele de lucru in siguranta. Un fiset metalic indeplineste ambele scopuri si poate fi al tau, daca alegi sa investesti inteligent. Iata ce spun proprietarii care deja au achizitionat un astfel de produs legat de rezistenta acestuia in situatiile dificile!

Factorii de coroziune

Fisetele metalice disponibile in oferta Office Class sunt alcatuite din tabla de otel profilata de prima calitate, astfel incat pot face fata mediilor de lucru unde exista umezeala. Din acelasi motiv, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta formarii ruginii. Vopseaua acrilica din exterior dispune de protectie anticoroziva, astfel incat riscurile asociate cu prezenta bacteriilor sunt diminuate.

O sa impartasesc o nedumerire, mai exact daca este incapator acest dulap metalic pentru bibliorafturi! Va asigur ca da (poate comentariul meu este utill si pentru altii), iar materialele si accesoriile metalice sunt de buna calitate. Merita!”

Pe langa asta, nici contactul cu acizii, solventii sau solutiile alcaline nu afecteaza usor otelul inoxidabil. Daca iti doresti protectie si pentru partea inferioara a unui fiset metalic, poti achizitiona un kit de picioare. Acesta este reglabil pe inaltime si iti permite sa te ocupi de curatarea zonei inferioare intr-un mod mai simplu.

Rezistenta la temperaturi ridicate

Punctul de uscare al suprafetei exterioare este de 180 de grade Celsius, insa conditiile de utilizare nu se apropie de aceasta valoare. In plus, stratul de vopsea asigura o grosime garantata in orice punct al produsului. In mediul industrial sau cel comercial, pot avea loc incendii sau alte accidente similare. Din fericire, vopseaua dispune de un tratament ignifug care te ajuta sa depasesti cu brio astfel de evenimente.

Certificarile produsului

Desi ai putea achizitiona un dulap din lemn la un cost redus, acest produs nu aduce avantaje pe termen lung. In mod contrar, materialul nu suporta o greutate mare si se degradeaza intr-un timp destul de scurt. Pe de alta parte, un fiset metalic prezinta un alt nivel de durabilitate. “Am cautat un dulap rezistent, il folosesc pentru depozitarea unor bibliorafturi, arata foarte bine intr-un birou. Recomand!”, spune un client Office Class.

Certificarile atesta un comportament adecvat in diverse situatii si avantaje care nu se regasesc in cazul altor produse. Spre exemplu, UNI 12720:1999 face referire la rezistenta pentru lichide reci, in timp ce UNI 1520:2007 face referire la rezistenta la lovire. Modelele de acest tip au trecut probele pentru inchiderea usilor si cele de schimbari de temperatura.

Etapa de asamblare

Multe fisete metalice sunt deja asamblate, astfel incat nu mai este nevoie sa angajezi o alta persoana pentru aceeasi etapa. In schimb, stii faptul ca produsul a fost sudat intr-un mod profesional si sunt sanse minore ca acesta sa ajunga rupt din senin. “Este convenabila oferta fiset metalic cu bibilorafturi cadou, dulapul este rezistent!”

Pe langa asta, dispui de o garantie valabila pana la 3 ani de zile din momentul achizitiei. Aceasta se aplica in conformitate cu termenii si conditiile, iar durata sa difera in functie de modelul selectat.

In cate categorii se impart aceste produse?

Fiecare model are o constructie diferita, deoarece in unele companii exista un numar mai mare de personal. Fisetele metalice clasice sunt inalte si dispun adesea de 2 usi groase, iar in interior au atasate sertare pentru dosare si fisiere. Modelele orizontale nu sunt intotdeauna spatioase, dar pot fi potrivite daca-ti doresti o solutie compacta pentru o companie aflata la inceput de drum. Acestea au usile glisante, fiind concepute pentru spatiile inguste.

Durabilitatea unui fiset metalic reprezinta un avantaj major fata de restul optiunilor de pe piata, astfel incat acesta este recomandat sa achizitionezi unul in birou. Consulta ofertele disponibile online si alege ceea ce ti se potriveste!

Articol realizat de www.iagency.ro