George Lazăr: în PNL Neamț nu există fricțiuni din cauza alianței cu PSD

George Lazăr, președintele PNL Neamț, susține că nu s-a produs nicio scindare în filiala locală a partidului în urma deciziei luate la nivel național de a forma o alianță cu PSD. În opinia sa, acest demers este singura variantă ca România să aibă o guvernare stabilă în contextul în care efectele negative ale pandemiei COVID-19 se resimt în toate domeniile de activitate.

Nu am identificat cazuri în care colegi din Biroul Politic Județean Neamț să aibă o atitudine trecută peste o anumită limită, în care să nu fie de acord cu această alianță de guvernare. Repet, liberalii nu sunt cei mai bucuroși și nu aleargă să aplaude la scenă deschisă această alianță, dar privind lucrurile cu rațiune este clar singura soluție în care poți guverna România stabil în următorii 3 ani, cel puțin până la alegerile din 2024, când, probabil, în funcție de de rezultatele de atunci se pot discuta mai multe aspecte privind așezarea politică. Până atunci aceastea este singura formă stabilă care poate guverna. Nu avem colegi în PNL, care astăzi să se fi radicalizat împotriva alianței, care stă să producă efecte și în sfera administrativă”, a declarat președintele PNL Neamț, George Lazăr la emisiunea „Cafeaua de dimineață”.

Dacă în momentul de față se precizează că alianța va produce efecte doar în actul de guvernare, nu este exclusă posibilitate ca la nivel local să se manifeste dorința de negociere pentru majorități în consiliile locale.

Mădălina Z.

2 comments

 • Ursul maro

  noiembrie 18, 2021 at 5:22 am

  Astia conduc o tara…numai ei stiu unde!

  Răspuns

 • GHITA

  noiembrie 18, 2021 at 8:26 am

  poate la varful pnl neamt nu exista frictiuni, dar de la,, baza” o sa mai pupati voturi intr o alta viata, poate!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *