Horoscop 11-17 noiembrie

„Păstrează forțele fizice în starea potrivită, păstrează mentalul acordat în mod corespunzător, și atunci partea spirituală va conduce în toate domeniile! Oamenii consideră adesea că viața spirituală și viața mentală sunt lucruri separate. De fapt ele trebuie să fie una – ele sunt una, cu toate că oamenii au tendința să le separe. Caută mai întâi toate lucrurile care țin de spirit, iar apoi toate aceste lucruri de natură pământească li se vor adăuga la locul potrivit, în cea mai potrivită combinație” – Edgar CAYCE

Berbec

Pe 13 noiembrie, Uranus în Taur se opune lui Mercur aflat în tranziție prin Scorpion. Se recomandă Berbecilor să nu semneze documente în perioada 12-14 noiembrie. Mercur este planeta care guvernează contractele, acordurile și promisiunile, astfel că nativii trebuie să fie atenți. De asemenea, nu se recomandă călătoriile în această perioadă. Pluton se află într-un unghi fin față de Soare, astfel că nativii Berbeci vor avea un ajutor puternic la serviciu. Un VIP important este impresionat de performanța nativilor de până acum. De remarcat că Venus se află acum în Casa premiilor și a onorurilor.

Taur

Conjunctura astrologică creează presiune asupra nativilor din Taur. Aceștia pot fi puși în situația de a cumpăra o casă/un apartament, fără avea resursele financiare necesare. Relația în care se află acum nativii cu un partener de afaceri sau în viața particulară (soțul sau logodnicul) prezintă numeroase semne de întrebare. Aceste lucruri nu trebuie percepute ca ceva negativ, dar sunt scoase la suprafață multe aspecte ascunse volițional de-a lungul timpului. Marte în Scorpion nu permite nativilor din Taur să dețină acum controlul deplin.

Gemeni

Data de 13 noiembrie este o zi în care Uranus își îndreptă atenția spre Mercur. Mercur este guvernatorul zodiei Gemeni, respectiv planeta care are misiune de a avea grijă de nativi. Nu se recomandă încheierea vreunui acord sau semnarea vreunui contract. Indiferent de aglomerația responsabilităților de la serviciu sau de acasă, Gemenii vor avea atenția și energiile focusate asupra sănătății proprii. Pe 12 noiembrie, când Soarele și Neptun sunt sincronizate, iar Pluton îl va susțin puternic pe Neptun, Gemenii sunt cuprinși de relaxare, aspect care se datorează, în principal, recunoașterii meritelor în domeniul lor profesional.

Rac

Pe 13 noiembrie, opoziția dintre Uranus și Mercur, planeta care guvernează contractele și comunicarea, creează premisele sigure pentru ca nativii să aibă diferențe de opinie cu interlocutorii lor. Se recomandă Racilor alegerea cuvintelor cu grijă în perioada 12-14 noiembrie, pentru a nu crea rupturi majore în relații. Uranus, planeta evenimentelor surprinzătoare, se confruntă cu tranzitul Lunii și cu Soarele. Aspect care generează separări, rupturi, despărțiri. Racii care trăiesc într-o relație romantică cu probleme, dar fără să fie căsătoriți, au nevoie de timp și bani pentru a planifica mutarea într-o nouă locuință.

Leu

Marte, planeta energiei, canalizează energiile Leilor spre familie, locuință. Marte îi ajută pe nativi să finalizeze lucrurile pe care le au începute. Un aspect deosebit de important este faptul că Leii reușesc să fie productivi. Compania unde lucrează nativii poate anunța restructurări de personal. Acest aspect apare datorită fuzionării cu o altă companie. Multe dintre astre nu se ocupă acum de destinele nativilor din Leu. Aceștia au de partea lor energia lui Marte, iar voința și hotărârea de a reuși le aparține.

Fecioară

Marte și Uranus se înfruntă pe 17 noiembrie. Aceste două planete vor fi blocate în confruntare, dar și foarte aproape una de cealaltă. Astfel că acest eveniment astrologic devine unul semnificativ pentru această perioadă. Pentru unii nativi din Fecioară, înfruntarea astrelor declanșează momente fierbinți, pasionale, iar pentru alții supărări și explozii nervoase. Saturn se află acum în Casa rutinei de zi cu zi a Fecioarelor. Vor apărea tot felul de evenimente neașteptate care vor deturna cursul vieții previzibile a nativilor.

Balanță

Marte luminează acum Casa venitului câștigat al nativilor din Balanță. Și va tranzita această Casă până pe la jumătatea lui decembrie. Prezența lui Marte în această Casă crește aproape întotdeauna cheltuielile. Dar, de amintit și că Marte guvernează căsătoria sau parteneriatele de afaceri ale nativilor din Balanță. De aici se poate deduce că o parte din cheltuieli vor veni indirect prin soț/soție și prin alegerile făcute de partenerul de afaceri. Soarele, Luna și Marte aflate în Scorpion și tranzitând Casa veniturilor primesc energii de la Neptun. Aspect care aduce contracte, creativitate, cash necesar pentru a suplini cheltuielile care tind să depășească bugetul estimat la începutul anului.

Scorpion

Datele de 13-14 noiembrie trebuie bifate în calendar ca zile în care nu se semnează contracte, nu se cade la învoieli. Uranus se opune lui Mercur, planeta acordurilor și conducătoarea Casei banilor altor persoane a Scorpionilor. Luna în conjuncție cu Uranus aflat în Taur pe 17-18 noiembrie, iar Uranus aflat în opoziție cu Marte în aceeași perioadă deschide cutia surprizelor plăcute/neplăcute legate de locuință, proprietăți, atât aflate în etapa de vânzare, cât și în etapa de cumpărare.

Săgetător

Tensiunea provenită de la Luna Nouă din 4 noiembrie umple toate zilele lunii în curs. Saturn în Vărsător pune presiune pe Săgetători, amintindu-le de responsabilități. Saturn se află undeva pe la mijlocul distanței dintre Uranus aflat în Taur și Lună, respectiv Soare, aflate Scorpion. Se recomandă rapiditate în decizii și execuție, chiar dacă planetele creează condiții pentru a încetini lucrurile. Oricum, cele mai mari provocări vin din interiorul sufletului. Săgetătorii vor avea de luptat împotriva impulsivității.

Capricorn

Marte se află în tranzit prin Casa prieteniei nativilor din Capricorn. Marte se află, de asemenea în tranzit prin Scorpion. Zodia Scorpion este un Semn de Apă compatibil cu Semnul de Pământ al Capricornului. Aspect care oferă ajutor pe tot parcursul lunii noiembrie. Din 16 și până prin 20 noiembrie, Uranus se va lupta cu Soarele și Luna, dar și cu Mercur. Uranus se opune lui Marte, aspect care este unul dintre cele mai inflamatorii. Capricornii se pot supăra pe cineva și o vor face exploziv. Dar, și reciproca este valabilă, respectiv o persoană se poate supăra foc pe nativi.

Vărsător

Pe 13-14 noiembrie nu se recomandă semnarea de contracte, întâlnirile de afaceri sau programarea unei prezentări în fața clienților. Uranus se află în contradicție cu Mercur. De amintit că Mercur conduce una dintre casele tale financiare. Astfel că o afacere pe care o gestionează nativii s-ar putea desfășura sub așteptări. Mercur creează perturbări și în viața sentimentală a nativilor. Una dintre cele mai tensionate zile ale lunii este 17 noiembrie, când Luna este în conjuncție cu Uranus. Luna și Uranus se opun lui Marte și Mercur în același timp. Se mai pot adăuga două zile de încordare după 17.

Pești

Mercur, planeta călătoriei și a contractelor nu se află într-o stare armonioasă pe 13-14 noiembrie. Peștii pot sta pe lângă casă în aceste zile. Acordurile trebuie evitate, fie că sunt discutate sau trebuiesc semnate. Sfârșitul lunii pare optim pentru încheierea unui contract. Între 17-19 noiembrie este o perioadă foarte grea. Peștii primesc vești neașteptate. Nimic din ceea ce aud nu este pe placul lor. Uranus, planeta surpriză este în conjuncție cu Luna. Simultan, Uranus se opune lui Marte. Apar disensiuni între frați/surori. Frații se testează între ei, iar Peștii trebuie să facă asta cu grijă.