Parc de aventură de peste 15.000 de euro în Piatra-Neamț

Ștrandul Tineretului din Piatra-Neamț se aglomerează cu un nou amplasament marca Primăria municipiului. Andrei Carabelea, edilul orașului, a inițiat un proiect prin care vrea să amenajeze un parc de aventură, iar în ședința Consiliulului Local din 26 noiembrie se va supune votului suma de 76.160 lei, cu T.V.A., necesară pentru finalizarea lucrărilor de amenajare.

Conform referatului de aprobare, pe o suprafață de 2.100 m2 se vor construi două trasee de aventură, unul pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 – 6 ani, iar al doilea pentru copii cu vârsta de peste 6 ani. În proiect este prevăzută o zonă de: slackline (un sport în care se folosește echilibrul, concentrarea, relaxarea și creativitatea), tiroliene, leagăne și o zonă de cățărat pentru copii mici.

Dacă consilierii locali își vor da acordul pentru începerea lucrărilor de amenajare pentru parcul de aventură, întreaga suma se va suporta din bugetul local.

Mai jos puteți să vedeți ce anume vor conține cele două trasee.

Inna Teodorescu

One comment

  • Dandea Paul

    noiembrie 26, 2021 at 4:38 pm

    Firma constructoare de parcuri aventura ,suntem interesati pentru licitatia parcilui de la Piatra Neamt daca consiliul local isi va da acordul.
    Multumim!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *