Șeful PMP Neamț : „Ne-am onorat promisiunile electorale în proporție de 5%”!

Bogdan Gavrilescu, președintele Partidului Mișcarea Populară Neamț, a recunoscut, cu sinceritate că doar o mică parte dintre promisiunile electorale din mandatul trecut au fost onorate. „Eu cred că PMP-ul, în mandatul 2016 – 2020 a reușit să îndeplinească 5% din promisiunile electorale din 2016. Mai departe, vedem cât putem schimba, dar eu sunt ferm convins că Cristi Diaconescu este președintele care vrea și continuă să dea un viitor Partidului Mișcarea Populară și în 2024 partidul, să intre în Parlamentul României” a declarat Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț, în cadrul emisiunii „Cafeaua de dimineață”. Sinceritatea este cu atât mai mult de admirat cu cât PMP, chiar prin Bogdan Gavrilescu a deținut funcția de viceprimar al municipiului Piatra Neamț.

Pentru viitorul apropiat PMP va merge pe aceleași coordonate ca și în trecut, colaborare cu PSD și PNL, dar a asigurat că partidul își va păstra identitatea: „PMP-ul merge pe aceeași traiectorie, orice partid politic își dorește să-și pună în aplicare proiectele și promisiunile electorale făcute față de propriul electorat. Cum putem să punem în practică promisiunile atâta timp cât nu avem o colaborare cu unul din partidele care sunt la guvernare. Discutăm în România, de cele două partide mari, PNL și PSD.”

În momentul de față PMP-ului funcționează, la nivel de județ, în alianță cu PSD. În ședința din 15 noiembrie a Consiliulul Local al municipiului Piatra Neamț, consilierii PMP au votat alături de liberali, ceea ce reprezintă o premieră, atâta timp cât cei din PSD s-au opus respectivelor proiecte.

Mădălina Z.