Horoscop 2-8 decembrie

Eclipsa de Soare din 4 decembrie este observabilă doar din zona Atlanticului de Sud. Umbra eclipsei de Soare va trece apoi peste Antarctica Occidentală, și va lua sfârșit în extremitatea sudică a Pacificului. Această eclipsă afectează nativii tuturor zodiilor, indiferent de meridianul pe care locuiesc. Pe 4 decembrie, Luna Nouă cade în Semnul Săgetătorului și are susținerea Eclipsei totale de Soare. Această eclipsă de Soare este ultima dintr-un set de eclipse care au avut loc de-a lungul axei zodiilor Gemeni-Săgetător. Această eclipsă oferă oportunitatea tuturor să ne concentrăm asupra obiectivelor care ne vor crește capacitatea de înțelegere și de conștientizare. Se deschid noi resurse astrale/astrologice care potențează oamenii să-și extindă capacitatea de viziune, privirea de ansamblu, curajul să acționeze în noile condiții, încredere și optimism aflate la un nivel superior. Cu această energie puternică a Săgetătorului se pot descoperi modalități de a transcende detaliile vieții de zi cu zi, de a ne hrăni credința, speranța și viziunea.

Berbec

Luna Nouă din 4 decembrie este propice pentru începerea unor noi proiecte. Berbecii ar trebui să-și implice prietenii și membrii familiei în care ei au încredere. Acest lucru îi va ajuta pe nativi să realizeze tot ceea ce doresc. Berbecii să-și asculte intuiția și vor reuși să își atingă toate scopurile. Venus ajută relațiile amoroase ale nativilor, îmbogățindu-le cu arome exotice. Este important să oferi dragoste, iar personalitatea Berbecului o va primi înapoi înzecit. Este momentul ca nativii să se concentreze asupra dragostei, departe de carieră și de afaceri.

Taur

Astrele recomandă nativilor din Taur să nu se oprească asupra trecutului. Taurii trebuie să fie atenți la prezent și să folosească noile deschideri/oportunități care li se oferă. Primele două săptămâni din decembrie vor fi tulburi, iar apoi lucrurile se vor îmbunătăți. Relațiile amoroase îi vor ajuta pe nativi în ceea ce ei doresc să întreprindă. Este necesar ca Taurii să mențină contactele sociale „calde”. Împărtășirea problemelor cu prietenii, colegii va reduce tensiunile apărute. Un alt avantaj este faptul că nativii pot primi soluții, dacă discută cu cei din anturaj.

Gemeni

Astrele sugerează Gemenilor să își revizuiască acțiunile din trecut. Adică, conștientizări acolo unde nativii au realizat derapaje și reparații, dacă sunt posibile. Acest lucru îi ajută pe nativi să se pregătească pentru prezent. Lucrurile vor prinde contur până la sfârșitul lunii decembrie. Gemenii trebuie să aibă răbdare până atunci. Entuziasmul, meticulozitatea sunt necesare în orice secundă, dacă Gemenii doresc să primească sprijinul astrelor pentru a-și realiza proiectele. Gemenii au ajuns într-un moment al vieții lor când este necesară o revizuire a prieteniilor. Doar prietenii de încredere pot rămâne lângă Gemeni.

Rac

Luna Nouă din 4 decembrie este benefică în multe privințe. La începutul lunii, Racii devin foarte curajoși și vor dori să încerce lucruri noi. Sprijinul planetar este disponibil pentru multe dintre activitățile curente, dacă nativii reușesc să renunțe la propria „sensibilitate” și își îmbunătățesc comunicarea cu ceilalți. A doua jumătate a lunii decembrie este propice pentru dezvoltarea carierei, dar și pentru activitățile personale. Racii care se află într-o relație vor avea tot sprijinul din partea soțului/soției, iubitului/iubitei. Ca să obțină ceea ce doresc, nativii vor trebui să facă apel la al șaselea simț.

Leu

Luna Nouă din 4 decembrie poate aduce ceva probleme în relațiile personale. Cu toate acestea, perspectivele de carieră ale Leilor sunt minunate. Cei mai mulți dintre nativi ar trebui să concentreze mai mult timp asupra relației de căsătorie, de logodnă, de prietenie. După prima săptămână din decembrie, proiectele de carieră vor lua amploare. Sprijinul planetar este disponibil, pentru ca Leii să-și folosească abilitățile profesionale. Acesta este un moment bun pentru a avea un copil. Există armonie și sprijin pentru ca nativii să se bucure de viața conjugală.

Fecioară

Conjunctura astrologică în prima decadă din decembrie este destul de promițătoare pentru Fecioare. Depinde de nativi să utilizeze oportunitățile pe care le întâlnesc. Se recomandă implicarea doar în acțiunile în care Fecioarele au deja o experiență acumulată. Pentru Fecioare este un moment foarte bun pentru a se distra la concerte, discoteci – dacă sunt deschise și de a socializa. Vor apărea multe ore suplimentare de făcut la serviciu. Saturn le oferă nativilor impulsul necesar pentru a reuși. Fecioarele vor fi entuziaste și pline de energie acolo unde se vor implica.

Balanță

Prima decadă din decembrie stă sub semnul Lunii Noi din 4 decembrie. În această perioadă se materializează numeroase oportunități, deschideri care sunt pentru nativii din Balanță. Se recomandă folosirea acestor șanse fără ezitare. Balanțele vor primi și încurajări să meargă pe drumul ales. Este o perioadă plină de energii astrale pozitive, ceea ce oferă un caracter de unitate nativilor din Balanță. În a treia decadă din decembrie, așteptările nativilor se vor împlini. În decembrie, accentul cade pe angajamentele sociale ale Balanțelor. Nativii se bucură de compania celor dragi.

Scorpion

Decembrie se anunță o lună fabuloasă. Debutează cu Luna Nouă din 4 decembrie, aspect de mare succes și ajutor pentru nativii din Scorpion. Aceștia vor avea succes în orice acțiune. Pe partea de relații, nativii vor avea parte de armonie. Luna Nouă le oferă nativilor multe posibilități pentru a-și utiliza capacitățile. Vor reuși să câștige încrederea multor persoane cu care vor intra în contact. Scorpionii vor avea parte de ajutorul partenerului lor de viață. Complet și fără rezerve. Încrederea în sine este esențială, orice ar face Scorpionii.

Săgetător

Decembrie se anunță o lună plină de acțiune pentru Săgetători. Cei mai mulți dintre nativi nu prea au energia necesară pentru a folosi oportunitățile care le apar în calea lor. Se recomandă ca atenția nativilor să fie îndreptată asupra sănătății proprii și asupra conservării energiei. În caz contrar, lucrurile nu se vor desfășura prea optimist pe unele fronturi de acțiune. A doua jumătate a lunii este mai avantajoasă. Săgetătorii au șanse bune de a călători pentru a descoperi noi surse de venit, pentru a încheia noi contracte. Astrele oferă noi oportunități pentru revizuirea perspectivelor de carieră și de afaceri.

Capricorn

Luna Nouă din 4 decembrie indică un moment propice pentru începerea unor noi proiecte. Viața amoroasă a nativilor poate deveni mai armonioasă dacă aceștia vor reuși făcând câteva ajustări. Nativii au parte de provocări și prea multe activități în această perioadă. Este important ca nativii din Capricorn să ia câteva pauze pentru a-și reface energiile. Oamenii de afaceri vor avea oportunități de a începe noi afaceri. Favorurile de la sfârșitul lunii le aduc mai multe profituri. Banii obținuți la sfârșit de decembrie pot fi utilizați la extinderea activităților sau pot fi investite în instrumente de economii profitabile.

Vărsător

Luna Nouă din 4 decembrie promite o serie de oportunități de dezvoltare pentru Vărsători. Nativii ar trebui să le identifice și să profite de ele cu curaj. Luna Nouă favorizează relațiile benefice pe care le au nativii, iar acestea contribuie foarte mult la succesul Vărsătorilor. Este important pentru nativi să-și consolideze realizările de până acum și abia apoi să se angajeze în proiecte noi. Facultățile mentale ale Vărsătorilor sunt excepționale în aceste zile. Nativii reușesc să privească lucrurile dintr-o perspectivă nouă, originală.

Ceilalți vor aprecia calitățile deosebite ale nativilor.

Pești

Luna Nouă din 4 decembrie indică un sprijin excelent, alături de alte astre pentru nativii din Pești. Apar în această perioadă deschideri fantastice pentru Pești. Aceste lucruri nu trebuie pierdute sau evitate. Curajul este important în alegerile pe care le fac acum nativii. Perseverența este calitatea necesară pentru obținerea succesului în prima decadă din decembrie. Datorită condițiilor astrologice, apar modificări importante în viața nativilor. Ar trebui să le accepte cu bunăvoință și să meargă mai departe. Peștii nu trebuie să-și facă griji cu privire la viitor. Ei trebuie să permită lucrurilor să se întâmple. Este timpul ca nativii să se bucure de viață alături de cei dragi împărtășindu-le succesele.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 517, săptămâna 2 – 8 decembrie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *