Vizita DNA a hărnicit  Direcția Sanitară Veterinară Neamț

Astăzi, 7 decembrie, a apărut prima comunicare de la Direcția Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Neamț din ultimele cinci luni. Sunt anunțate controale în preajma sărbătorilor de iarnă, inclusiv la târguri de Crăciun, pentru prevenirea toxiinfecțiilor alimentare. Se mai reamintește că preparatele din carne de porc neverificată de medicul veterinar pot provoca îmbolnăviri, de aceea  nemțenii care sacrifică porcii din gospodărie trebuie să anunțe specialistul.

Intensa activitate instituțională premergătoare Crăciunului și Revelionului se concretizează și în asigurarea permanenței la nivelul DSVSA Neamț inclusiv în week-end, cât și la circumscripțiile sanitare veterinare din județ. În același spirit, instituția a publicat la loc vizibil pe site și numărul de telefon la care răspund angajații, în cazul oricăror sesizări.

Se pare că recenta descindere a procurorilor DNA la sediul Direcției Sanitară Veterinară Neamț (amănunte aici) a făcut minuni, cel puțin pe parte de transparență.

Vă prezentăm integral comunicatul transmis astăzi redacției noastre:

4_5873223393364413223

Cristina Iordache

One comment

  • Viorel

    ianuarie 8, 2022 at 6:05 pm

    Una din cele mai corupte instituții aceste DSV, alaturi de direcțiile silvice…dar nimeni nu îi verifica ( oare de ce ?) Probabil banii ajung unde trebuie, inclusiv la București.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *