Spitalul Târgu Neamț – val de medici tineri angajați la început de an

Dr. Elena Cojocariu, medic specialist medicina de urgenta

Anul 2022 a început cum nu se poate mai bine pentru Spitalul orășenesc ”Sf. Dimitrie” din Târgu Neamț. Șase medici tineri sunt noii angajați la instituția medicală care deservește o populație de aproximativ 100.000 de persoane. Și dacă am adăuga că un alt medic tânăr a fost angajat din noiembrie anul trecut numărul total al tinerilor medici veniți la Târgu Neamț se ridică la șapte.

 

Dr. Mihai Larisa- medic specialist Imagistica medicala
Dr. Iorga Bogdan, medic specialist ortopedie- traumatologie
Dr. Cornelia Săvescu, medic specialist Pediatrie

Cei șapte medici tineri sunt : Dr. Cornelia Săvescu, medic specialist Pediatrie, dr. Oana Pricop, medic Medicina Muncii, dr. Bogdan Iorga, medic specialist Ortopedie-Traumatologie, dr. Mariana Cabac, medic specialist Endocrinologie, dr. Iuliana Larisa Mihai, medic specialist Imagistică Medicală, dr. Elena Cojocariu, medic specialist Medicină de Urgență și dr. Nicolina Grigori, medic specialist Anestezie și Terapie Intensivă (ATI).

Dr Pricop Oana- medic specialist medicina muncii

 

Despre noile achiziții de la spitalul Târgu Neamț, dr. Alexandru Patrașcu, managerul instituției ne-a spus: „Este o veste bună în acest început de an că am reușit să atragem medici tineri la spitalul nostru. Acesta a fost, și este și în continuare, unul dintre obiectivele mele din momentul în care am ajuns manager. Spitalul are nevoie de suflu nou, de medici tineri dedicați profesiei și pacienților și dornici de afirmare. Le voi acorda tot sprijinul meu. Vă mai pot spune că, în lunile imediat următoare vor ajunge și alți medici la spitalul Târgu Neamț. Eu le urez mult succes și putere de muncă!”

C.T.S

One comment

  • victoria

    ianuarie 16, 2022 at 11:14 am

    Le uram bun venit tinerilor medici, sa aiba daruire si putere de munca!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *