“Pepsi agitat” la PDL

La şedinţa BPJ-ului de la PDL, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu s-a agitat ca un pepsi scuturat cu putere şi a cerut să se facă presiuni asupra primarilor ca să nu facă contracte cu Mesagerul de Neamț, pe motive de dureri personale la onoarea domniei sale. Că Mesagerul nu înţelege dorinţele domniei sale de a domni peste finanţele judeţului încă 4 ani, că şi-a permis ziarul să scrie despre matrapazlîcurile lui şi alor lui. Iar primarii care nu ascultă să fie urecheţi de partid. Domnule preşedinte, atenţie la agitaţie că nu dă bine şi nu uitaţi, dumneavoastră aveţi nevoie de primari, nu invers. Dacă nu ştiţi, vin alegeri. Ce ziceţi, punem de-o stenogramă a discutiilor?

alegeri locale psd

3 COMENTARII

 1. Stiu ca nu are legatura cu subiectul dar VA ROG ( pt. d-l Balanescu+d-l Cozma) ?! ..analizati cu un ARHITECT si cu un INGINER CONSTRUCTOR imaginile ( site : 1doi3.ro din 19 iunie 2011) cu “padurea de stalpi” din proiectul de modenizare+extindere a Stadionului Ceahlaul. E un proiect mai mult decat “discutabil”. Despe costuri nici nu intreb.

  VA INVIT la o DEZBATERE pe TEMA..modernizare?…Stadion CEAHLAUL…..!!!!!!!

  Prezentul ” comentariu-compilatie” a fost postat pe 2 “saituri”, domnuleprimar.ro ( inca nu a aparut postarea!) si pe blogul primarului Pinalty.

  POATE se rediscuta SOLUTIA TEHNICA cu “padurea de STALPI”… ar fi pacat de bani si de cei 2.500 incarcerati x nr meciuri…

  CONTROVERSE modernizare stadion CEAHLAUL (ce va fi imbracat in haine de sarbatoare!!!)

  Nici nu au inceput lucrarile de modernizare la stadionul Ceahlaul si deja au inceput discutiile aprinse pe un forum concurent 1doi3.ro ( unde au fost postate si IMAGINI ale proiectului cu pricina!?).

  Va prezint cateva puncte de vedere pertinente :

  1. Felicitari! Sunteti “tari” si… prompti. Aveti surse de prima mana. Va invidiez. 2. Nemultumire proiect : densitatea mare de stalpi metalici de sustinere/rezistenta ( vezi imagini 1 si 7) care poate afecta vizionarea terenului de joc. Probabil s-a vrut obtinerea unui numar mai mare de locuri cu pretul sacrificarii calitatii observarii meciurilor. 3. In imaginea 7 nu apare gardul metalic tip plasa din imediata apropiere a pistei de atletism, sa intelegem ca se va renunta la acesta si vom avea un stadion de tip britanic? 4. Merita investigata si situatia cu numarul de locuri ( 4.000 sau 5.100) la Sala Polivalenta. Care va fi varianta finala? Toate cele bune. Andriescu Catalin . 23.06.2011

  Bogdan spune:
  23 iunie 2011 la 16:08

  Proiectul prezentat este chiar cel real? Daca este adevarat atunci este un dezastru! Ce este cu aglomeratia asta de stalpi de sustinere care impiedica vizibilitatea spectatorilor catre teren ?!?!

  bogdan spune:
  23 iunie 2011 la 19:39

  cred ca ati vazut cu totii noul stadion Ilie Oana! Ca model de acoperis…prefer ideea lor. As dori sa vad mai amanuntit proiectul 3d de la stadionul Ceahlaul. Daca-l are cineva va rog postati-l!!!!

  DOI spune:
  23 iunie 2011 la 22:08

  Bogdan, probabil tu nu gandesti.Ai loc suficient ca sa se extinda tribuna? In plus, pentru echipa noastra, cea de sub Pietricica, care un an este in Liga 2 si un an in Liga 1, cei trebuie un stadion cu 25.000 loc. daca la un meci de calibru mic (exemplu cu Otelul Galati sau CFR Cluj) asista maxim 10.000 de spectatori?

  Alex spune:
  24 iunie 2011 la 1:30

  Din punctul meu de vedere doar primul sau primele doua randuri de scaune din noua tribuna au vizibilitate 100% asupra terenului de joc in rest oriunde ai sta exista stalpi care iti blocheaza vederea …sincer …un proiect facut de “mantuiala ” !!! dar considerand ca si spatiul este limitat putem intelege!!!….. dar nu accepta !!!

  _______________________________________________________________

  OPINIE/SUGESTIE : mai oameni buni ( a se citi “primaria piatra-neamt” ) va solicit sa rediscutati solutia tehnica a acoperirii tribunei a II-a ( apropos s-a marit si pretul biletelor!!), eventual sa mai renuntati la “padurea de stalpi”, macar acum in al 12-lea ceas. Daca tot investiti bani ganditi-va si la viitorii spectatori, altminteri extinderea e numai buna la statistica…inca 2.500 de locuri….degeaba….

  Toate cele bune…

  Cu obiectivitate, sper eu.

  Andriescu Catalin

  Piatra-Neamt

  24.06.2011

  Va multumesc…..Mesagerul de Neamt

  Sper sa se modifice proiectul….!!!

 2. Imaginile ( 1-7) elocvente se pot vizualiza pe site-ul 1doi3.ro sectiunea Fotografii – la Modernizarea Stadionul Ceahlaul. Sper ca lucrarile sa nu se execute sub deviza ” noi muncim, noi nu gandim”. Toate cele bune. Andriescu Catalin. 27.06.2011

 3. Sugestie pentru oamenii politici :
  In momentul in care indicati cuiva sa nu dea bani obraznicilor de la Mesagerul redirectionati veniturile catre impertinenti de la ziarpiatraneamt.ro . Nu lasati primarii fara variante .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.