Gheorghe Ștefan a ieșit la rampă

pietricica turism

Gheorghe Ștefan, primarul municipiului Piatra Neamț, a ieșit pe televiziuni centrale ( Realitatea, Money Channel) pentru a transmite punctul său de vedere cu privire la ce se întîmplă în țară dar și cu ce ar trebui făcut în viitorul foarte apropiat. Ideea principală este că trebuie un guvern de tehnocrați sau unul de uniune națională care să pregătească alegeri la termen( care termen?) și care să rezolve punctual cerințele protestatarilor.  El a declarat că aceasta este opinia sa personală și că, probabil, mai mulți colegi se vor supăra pe el.  De asemenea, el crede că în acest moment delicat trebuie un guvern de uniune națională pentru ca toți politicienii să-și asume și să împartă responsabilitatea măsurilor dure de reformă.

3 COMENTARII

  1. E atat de plin de sine de crede ca lumea incepe si se sfarseste cu el. Nu este nimeni care sa-i aminteasca faptul ca…..si el este muritor si ca..va da si el raportul cuiva? De ce se cred oare unii ca ei sunt Dumnezeu?

  2. nu cred ca intr-o analiza serioasa conteaza parerea lui stefan.el si-a spus cuvantul si a primit calificativul la alegerile colegiul 6 cand intraga lui pricepere si smecherie a pus-o in slujba unui strain de judet in loc sa caute un candidat autohton.luatii butoanele lui stefan si devine iarasi maistru instructor.intre oameni verticali nu are nimic de spus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.