Piatra Neamț, proteste ziua 6

Mult mai multă lume prezentă la protest, cu un mesaj mult mai clar, au fost huiduite toate partidele, dar accentul s-a pus tot pe PDL și pe președintele Traian Băsescu. Grupul manifestanților a fost mult mai compact, mai unit, pancartele era mai mari și mult schimbate. Cea mai mare, se referă la alegerile comasate.  Jandarmeria era mai aproape de manifestanți, în parcarea de la Consiliul Județean, dovadă că se așteaptă deja la mai mulți participanți.

 

2 comments

 • PNL

  ianuarie 20, 2012 at 8:11 am

  TRDARE !!!! TRADARE !!!!! DE TREI ORI TRADARE !!!!! Seful delegatiei USL pentru mitingul de la Bucuresti a fost Viorel Chirila. Dar…. a coborat din autocar inainte de plecare si … dus a fost…. Nu-l vad nici in fotografiile astea, chiar daca mi-a spus sotia ca l-a vazut LOCATO (crede ca a fost sedinta, el fiind in AGA). Deci: ce face? Este cu noi sau cu ei !!! rusine VIOREL CHIRILA. Halal lider avem. Va doare in c…ot de noi. Tot golani si parsivi sunteti cu totii. Si tu si ceilalti din PNL. RENUNT LA PNL.

  Răspuns

 • Emil cel Bun dar Rau

  ianuarie 20, 2012 at 8:13 am

  Asta chiar ca-i tare ! 🙂 Aceleasi metehne: fac traba cu altii pentru ei ! Nu cumva candideaza la Primarie? Sa vedem cine il voteaza !!! PNL-ul stie de ce !!!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *