Concert aniversar la douăzeci de ani de la înființarea Batalionului 634 Infanterie „Petrodava”.

pietricica turism

Floricia de la munteUn eveniment important pentru viața militară din Piatra-Neamț va avea loc miercuri, 26 martie, atunci când, Muzica Militară a Garnizoanei Iași, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț și Casa de Cultură a Sindicatelor Piatra-Neamț, prezintă publicului un spectacol festiv prin care se sărbătoresc douăzeci de ani de la înființarea în municipiu a Batalionului 634 Infanterie „Petrodava”.

Spectacolul cuprinde, în prima sa parte, un concert de muzică de fanfară, pentru ca partea a doua a evenimentului artistic să le aparțină artiștilor de la Ansamblul „Floricică de la munte” al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”. Suitele de dansuri populare din principalele zone etnofolclorice ale țării vor preceda finalul spectacolului, atunci când va avea loc o spectaculoasă Festivitate de retragere cu torțe.

Întregul eveniment va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra-Neamț, începând cu ora 1700, intrarea la sala de spectacol fiind liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.