Demisie surprinzătoare din Parlament

Viorel Hrebenciuc a demisionat marti dimineata din Parlament, a anuntat Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor. Hrebenciuc e un om cu experienta si nu vrea sa fie principalul subiect de discutie in campania electorala, a declarat Zgonea, care a anuntat ca va citi demisia lui Hrebenciuc in plen abia saptamana viitoare, conform hotnews.ro.

Seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca Hrebenciuc si-a dat “unilateral” demisia pentru a se punde la dispozitia justitiei din Romania, in care are incredere, pentru ca isi doreste “sa mearga demn” si sa nu faca rau partidului.

“Mi-a spus ca toata viata a fost un om foarte corect si ca nu vreau sa faca rau partidului si crede ca aceasta functie pe care a castigat-o in 2012 nu trebuie sa fie un obstacol pentru domnia sa si pentru justita din Romania. Astfel se va pune la dispozitia justitiei.  Vom anunta in primul plen, saptamana viitoare, ca luam act de demisie si apoi se va vacanta postul. Nu mai este nevoie de niciun vot in ceea priveste dl Hrebenciuc, ramane dosarul pentru dl deputat Ioan Adam. Mi-a spus ca are incredere in justitia din Romania, ca vrea sa mearga demn pe strada si sa ne poata privi in ochi,” a declarat Zgonea in Parlament.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *