HOROSCOP 2-8 aprilie 2015

pietricica turism

Capcane și curse pe Calea Înălțării Spirituale

  1. Să oferi puterea ta personală altor oameni (sau subconștientul tău, eul negativ, cele cinci simțuri, corpul fizic, corpul emoțional, corpul mental, conștiința ta de copil).

  2. Să îi iubești pe ceilalți, chiar dacă nu te iubești pe tine însuți.

  3. Să nu îți recunoști egoul tău negativ ca fiind sursa tuturor problemelor tale.

  4. Îndreptarea spre Dumnezeu, fără să te integrezi corect sau să crești copilul din tine – prezența lui Hristos în propriul suflet.

  5. Să nu mănânci corect și să nu faci suficiente exerciții fizice – ceea ce duce la boli fizice și limitează toate celelalte nivele energetice.

  6. Să te fixezi profund în viața spirituală, fără să-ți recunoști nivelul psihologic, care trebuie, de asemenea, înțeles și stăpânit.

  7. Dorințele materiale.

  8. Capcana, fascinația și controlul puterii asupra celorlalți, în momentul în care ai succes.

Berbec

Luna Plină din 4 aprilie va lumina Casa relațiilor Berbecilor. Aspecte legate de familie, de prieteni vor fi aduse în prim-plan de această fază lunară. Pentru unii nativi, este o ocazie de a tria adevărații prieteni, parteneri de afaceri și chiar partenerul de viață.

Această Lună Plină aduce unele vulnerabilități pentru nativi în spectrul juridic. Posibil să fie chemați într-un proces, doar pentru a fi îndepărtați de unele probleme importante.

Casa vindecării este activă în această perioadă. Nativii își revin după o perioadă în care au fost tracasați. De acum, pentru următoarele trei săptămâni, Berbecii vor fi „pe val”.

Marte, în conjucție cu Mercur, îi va conecta pe nativi la conștiința colectivă.

Taur

Primăvara este cel mai bun moment pentru nativii din zodia Taurului. Luna plină din 4 aprilie luminează Casa sănătății nativilor. Urmează o perioadă în care nativii se vor revigora, vor înmuguri, odată cu anotimpul primăverii.

De asemenea, perioada este optimă pentru purificare, dezintoxicare pe toate planurile.

Prezența lui Saturn în harta astrologică a nativilor semnifică greutăți în eliminarea unor atitudini împietrite, care au corespondent și în corpul fizic al nativilor.

Relațiile nativilor din Taur se află într-un moment în care fie se vor destrăma, fie se vor consolida pentru următorii zece ani.

Starea financiară a Taurilor se pare că va intra pe o curbă ascendentă pentru următoarele două săptămâni.

Gemeni

Mercur, chiar dacă retrograd în aceste zile, aduce o serie de beneficii pentru nativii zodiei la acest început de aprilie. Luna plină din 4 aprilie luminează Casa amorului, a dragostei nativilor din Gemeni. Acei dintre nativi care sunt singuri vor avea mai multe ocazii să găsească o persoană cu care să-și împartă viața.

Situația financiară a nativilor înregistrează unele fluctuații periculoase în această perioadă. Se recomandă evitarea împrumuturilor, finanțarea unor afaceri care sunt obscure.

Starea de sănătate a nativilor va fi precum starea gândurilor lor. Adică dacă vor fi pesimiști, geloși, invidioși, Gemenii se pot alege cu răceli puternice și dureri de cap. Iar medicamentele vor avea efect la jumătate.

Rac

Mercur retrograd poate să-i determine pe nativii mai puțini stăpâni pe propriile reacții să comită gafe memorabile. De aceea se recomandă o detașare pentru toți Racii în această perioadă și să nu mai fie atât de serioși cu propria persoană.

Luna plină din 4 aprilie creează avantaje nativilor, prin energia ce le este oferită. Racii pot muta și munții în aceste zile, dar se recomandă dirijarea rațională a acestui flux energetic deosebit.

Starea financiară, oricâte eforturi vor depune nativii, nu va înregistra creșteri semnificative. Este o perioadă dedicată meditației, pentru introspecția evenimentelor trăite de nativi în ultimele 6 luni.

Iubirea tinde să fie lăsată pe locul al doilea, iar acest lucru este o greșeală.

Leu

O perioadă dificilă pentru nativii din Leu. Soarele este cel care suferă schimbări și, de aici, nativii din zodie primesc semnale contradictorii.

Pentru acei Lei care s-au luptat cu tarele lor de-a lungul timpului, perioada va fi mai ușor de suportat.

Aspectele financiare tind să capete nuanțe plăcute pentru Lei. Mercur susține sfera antreprenorialului nativilor, astfel încât ideile acestora își vor găsi repede loc de materializare.

Se recomandă o gândire în prezent pentru nativii din Leu, fără predicții sau ghicitori pentru viitor.

Starea de sănătate este în revenire, dar se recomandă prudență în alegerea activităților stresante.

Prezența lui Uranus este de bun augur doar pentru nativii care desfășoară activități spirituale intense.

Fecioară

Luna Plină din 4 aprilie aduce schimbări pe plan sentimental pentru nativii din Fecioară. Ei se vor regăsi în acea persoană pe care o vor întâlni în perioada 3-8 aprilie.

Aspectele de tip financiar stau sub influențele lui Jupiter, care se vor simți mai puternic începând cu 8 aprilie. Urmează o perioadă ascendentă pentru finanțele nativilor. Ei pot face investiții, pot juca la bursă. Oricum, banii trebuie să circule. Starea de sănătate se poate înrăutăți pentru acei dintre nativi care sunt sedentari. Este timpul pentru mișcare, pentru începerea unei diete naturiste.

Luna Plină aduce probleme cu dantura pentru Fecioare.

Balanță

Evitarea compromisurilor sub influența Lunii Pline din 4 aprilie reprezintă o dovadă de înțelepciune pentru nativii din Balanță. Această fază a lunii traversează Casa atitudinii în fața vieții a Balanțelor.

Perioada 4-6 aprilie poate fi un moment de răscruce pentru mulți din cei născuți sub acest semn zodiacal. Unele drumuri se vor închide pentru Balanțe, dar multe altele se vor deschide. Nativii vor fi avantajați de astre, în sensul că vor avea parte de o perioadă de adaptare.

Starea de sănătate a nativilor nu are motive de a se înrăutăți. În schimb, aspectele financiare sunt bruiate de o serie de planete.

Acei din zodie care și-au pus deoparte bani pentru „zile negre” vor fi printre norocoșii semnului.

Scorpion

Poziția planetelor Marte și Saturn pe harta astrologică fac posibilă depășirea oricărei situații de către nativii zodiei în această lună. Saturn completează ajutorul celest cu o gamă de energii pozitive, care vor împinge lucrurile înainte, chiar dacă nativii se vor simți depășiți de situație.

Luna Plină din 4 aprilie se aliază cu planetele favorabile ale zodiei, transmițând nativilor o stare de optimism.

Aspectele legate de viața amoroasă a nativilor stau sub semnul discreției în această perioadă. Prezența lui Venus nu este foarte avantajoasă pentru Scorpioni. De aceea se recomandă aventuroșilor zodiei să tragă perdeaua înainte.

Banii vor veni și se vor duce, dar cei născuți sub acest semn nu au motive de îngrijorare.

Săgetător

Venus vine în ajutorul nativilor din Săgetător, oferindu-le sprijin și încredere în sine. Este o perioadă când nativii se vor confrunta cu diferite situații-test, în care destinul le pune în față întrebări despre ce și cum au trăit până acum.

Există un trigon de foc în această perioadă, care susține alegerile nativilor din Săgetător. Mercur va aduce înțelegere pentru multe din acțiunile reprobabile ale nativilor.

Sfera de afaceri este dominată de Pluton, care desfășoară o activitate interesantă în beneficiul nativilor. Chiar dacă unii se vor simți țintă a atacurilor pe plan profesional, ei trebuie să-și păstreze cumpătul. Lucrurile se vor rezolva, în final, în favoarea lor.

Capricorn

Puterea de a trăi este un indicator puternic pentru nativi în această perioadă. Dacă se vor lăsa cuprinși de disperare, de negativism, Capricornii îi vor pune în suferință pe cei dragi lor.

Luna Plină joacă un rol important în Trigonul de Pământ care se va forma în această perioadă. Nativii vor beneficia de un „scut” care îi va proteja de multe șicane în planul fizic și în cel financiar. Oricum, direcționarea energiilor de astre spre nativi este evidentă, aceștia putând realiza orice își propun.

Nativii vor fi înconjurați de colegi, de prieteni, de cei apropiați. Ei vor trebui să fie atenți la atitudinea pe care o au pentru a nu strica armonia celor din jur.

Vărsător

„Misterele vieții” reprezintă un domeniu care îi incită și îi atrage pe nativii din Vărsător la acest început de aprilie. Saturn se află în mișcare retrogradă, îndreptând atenția nativilor spre trecut, spre vieți anterioare.

Jupiter se află în Casa relațiilor, a amorului. Pentru următoarele săptămâni, Vărsătorii vor fi alintații zodiacului în privința relațiilor amoroase.

Aventurile, relațiile de iubire au legătură și cu deplasările în interes de serviciu sau particulare. Distanțele mari nu îi sperie pe Vărsători.

Starea financiară a nativilor nu are de suferit datorită influențelor astrale. Se recomandă, totuși, prudență pentru acele investiții pe termen lung. Nativii trebuie să verifice dacă investirea banilor într-o acțiune care durează mai mult de șase luni nu prezintă spețe juridice.

Pești

Influența planetei Jupiter începe să se facă simțită asupra nativilor din Pești, prin beneficiile pe care le aduce. Acum, prezența lui Jupiter este timidă, dar, după 8 aprilie, va ridica și susține starea de sănătate și energizare a nativilor.

Relațiile de orice natură ale nativilor vor intra pe un făgaș pozitiv. Ei vor fi susținuți de apropiați și de prietenii adevărați.

Starea financiară a Peștilor se află într-o balanță deosebit de sensibilă. Este un moment prielnic pentru mari acumulări de capital. Există și o atenționare: orice folosire necugetată a finanțelor va atrage repercusiuni pe termen lung asupra nativilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.