Ionuț Stoleru, primarul de Văleni a decedat după o grea suferință

ioan-stoleruLa doar 59 de ani, Ionel Stoleru, primarul de Văleni, a trecut în neființă, în seara de 22 aprilie, învins de o boală necruțătoare care-l chinuia de 5 ani.

De la 1 aprilie și-a luat concediu, dar nu stătea acasă, tot mai venea pe la primărie să vadă ce facem”, ne-a declarat viceprimarul Relu Grigore. „În ultimele două săptămâni, însă, n-a mai putut! A fost un om foarte puternic, a stat prin spital după intervențiile chirurgicale la care a fost supus, dar a avut voința să-și continue proiectele. Avea o mulțime de planuri. Și ultima dată când ne-am întâlnit am discutat despre căminul cultural și despre proiectele de reabilitare a drumurilor. Atât colegii din primărie, cât și consilierii suntem îndurerați de această pierdere și ne rugăm la Dumnezeu să-i dea odihna pe care o merită”.

Ionel Stoleru a lucrat la fabrica de țevi din Roman, iar din 2004, de când s-a înființat comuna Văleni a fost ales primar. Avea experință în administrație, pentru că anterior a deținut funcția de viceprimar al comunei Botești.

Am să spun un lucru pe care, de obicei, nu prea îl spun: cu Ionel Stoleru chiar am fost prieten adevărat”, a declarat deputatul Ioan Munteanu. „L-am cunoscut în 2003, când eram prefect al județului și eu i-am pus eșarfa de primar interimar, când s-a înființat comuna. Regret din toată inima că a plecat tânăr dintre noi. A trecut printr-o perioadă extrem de grea, cu foarte multe intervenții chirurgicale și am văzut în jurul lui o familie devotată, în frunte cu soția, care a făcut absolut tot ce se putea face, ca să-l țină în viață. Dar, s-a mai confirmat o dată că Dumnezeu îi ia la El pe cei buni”.

Ionel Stoleru este depus la locuința din satul său natal Moreni, iar înmormântarea va avea loc duminică, la ora 11.

Anunțul Primăriei Văleni

Viceprimarul Relu Grigore, angajații Primăriei comunei Văleni și consilierii locali regretă dispariția domnului primar Ionel Stoleru și transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate și îndoliate! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

Înmormântarea va avea loc duminică la ora 11, în satul Moreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.