Cazul ”Balul bobocilor cu Finlandia”: Elevi amenințați cu notă scăzută la purtare!

Ca urmare a materialului publicat de Mesagerul de Neamț legat de balul pe care bobocii de la CN ”Ștefan cel Mare”, din Târgu Neamț, urmau să-l continue la o ”neoficială”, într-un club din Vânători, cu vodcă și suc de portocale, au fost găsiți primii țapi ispășitori. IȘJ Neamț a anunțat că a cerut anchetă internă și a avertizat că profesorii care vor fi găsiți vinovați vor fi sancționați și, pe cale de consecință, disciplina s-a propagat de sus în jos, cu propunere de jos în sus.

bal bobociProfesorii implicați în organizarea balului au reacționat, și ei, disociindu-se de afișul cu promoția la vodcă. Prin vocea profesoarei Cătălina Manoliu, dascălii de la ”Ștefan cel Mare” au dat vina pe copii.

Noi nu le-am aprobat niciun fel de petrecere și nici afișarea vreunui poster pe internet. Acei elevi care au postat afișul vor fi sancționați cu scăderea notei la purtare. Noi vom organiza Balul Bobocilor la Casa Culturii «Ion Creangă», unde vor avea loc spectacole culturale, totul organizat într-un edificiu cultural al orașului. Acei elevi care au postat afișul cu petrecerea nu au avut aprobarea niciunui profesor din liceul nostru și nici din partea conducerii”, a declarat Cătălina Manoliu, profesor de limba română.

(C.T. STURZU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *