La ”Unic” bate vântul schimbării sau al lichidării?

pietricica turism

unicVânzătorii de la standurile centrului comercial ”Unic” din Piatra-Neamț vorbesc, pe bază de vești de la patronii lor, că nu se știe dacă își vor mai desfășura activitatea în aceleași condiții în viitorul apropiat. Totul pare să fie în ceață deoarece patronilor care au închiriat spații acolo li s-ar fi prezentat două variante.Se dă ca sigur că, în urmă cu aproximativ o lună, aceștia au fost „convocați” de Vasile Ouatu (principalul acționar de la Unic – n.red.) pentru a le da de știre că va avea loc o schimbare radicală. Una dintre variante presupune, așa cum ne-au relatat o parte dintre cei din UNIC, o curățenie generală carea va avea loc în primăvara anului următor, în ideea că spațiul din magazin va fi apoi pus la dispoziția comercianților dispuși să închirieze suprafețe mari. O altă variantă, care nu-i încântă pe comercianți, este aceea că, de la 1 ianuarie, se face o reorganizare a standurilor.
Mulți o interpretează ca pe o posibilă închidere a „porților” de la Unic. „Nu știm ce să credem pentru că patronilor nu li s-a spus nimic sigur. Noi sperăm că nu o să se închidă, dar cine știe?”, a spus unul dintre vânzătorii e la ”Unic”.
Voci mult mai bine informate vorbesc despre închiderea centrului comercial din cauza divergențelor dintre acționari, care s-au reclamat pe rând, oferind detalii credibile despre acțiuni în afara legii. Iar dosarele de cercetare ar fi ajuns la final.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla la ”Km 0” al orașului, mai ales că nimeni nu-și închipuie un asemenea spațiu închis mult timp.
(M.N)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.