Din dragoste pentru Târgu Neamț, ALDE lansează candidatul de Dragobete

alde 01 (640x424)Filiala Neamț a ALDE și-a lansat miercuri, 24 februarie, candidatul la Primăria Târgu Neamț. Prezentarea aspirantului la fotoliul de primar din orașul vecin a făcut-o Constantin Iacoban: „Avem un electorat mare și puternic la Târgu Neamț, 22.000 de locuitori, și de aceea venim cu un candidat cunoscut pe plan local, vechi prieten și coleg, domnul Viorel Bălțătescu. Sperăm ca, astfel, să obținem un rezultat foarte bun la Târgu Neamț, inclusiv ca număr de consilieri locali”, a declarat Constantin Iacoban.

Cinci mandate de consilier local

Chiar dacă nu a mai ocupat fotoliul de primar până acum, Viorel Bălțătescu este implicat în viața administrativă a Târgului de aproape 20 de ani, dacă luăm în calcul numărul mandatelor de consilier local pe care le-a avut până acum. „Este o onoare pentru mine să fiu propulsat de colegii mei din ALDE și le mulțumesc pe încrederea pe care o au în mine. Sunt economist de profesie. Până în 1992 am lucrat la cooperația Târgu Neamț. De la 27 de ani am condus formațiuni de oameni. După 1992, mi-am deschis propria firmă, de comerț și producție. Muncesc și activez și la ora actuală. Sunt în politică din 1992. M-am înscris la PNL, iar în 1994 am candidat la Consiliul Local Târgu Neamț. Așa am ajuns la al cincilea mandat de consilier local, dar am demisionat anul trecut pentru a lăsa loc și altor colegi”, a spus Viorel Bălțătescu.

Candidatul ALDE spune că vrea să pornească de jos, de la verificat fiecare străduță în parte, de aflat problemele mărunte, care deranjează în fiecare zi pe locuitorii din Târgu Neamț. „Este o provocare pentru mine să fiu candidatul ALDE la Primăria Târgu Neamț. Sunt conștient că nu este simplu, pentru că știe toată lumea că ceilalți doi contracandidați au în spate partide puternice – actualul primar este susținut de PSD, iar viceprimarul de PNL, dar cred că avantajul meu este faptul că nu am fost la conducere până acum și că pot să mă duc să atrag atenția asupra lucrărilor făcute deja, dar care nu îndeplinesc toate standardele de calitate. Este nevoie de o supervizare de aproape a lucrărilor și aici pot spune că am un atu”, a adăugat Viorel Bălțătescu.

Andreea AMARIEI

 

 

 

 

 

 

One comment

  • Gheorghe Urzica

    februarie 24, 2016 at 3:36 pm

    De Dragobete domnilor “alde” astia ati facut lansarea candidatului? Pai, Dragobete e o sarbatoarte traditionala romaneasca sfanta, in ziua asta natura din peisajul mioritic isi exprima cele mai pure si firesti sentimente de iubire, de echilibru si armonie in spatiul mioritic. Voi, “alde” astia puteti sa fi lansat candidatul la primaria orasului Tirgu Neamt in data de Valentin Day, atunci sentimentrele voastre false se potriveau ca o manusa pudrata cu talc si damf de barbat feminizat, ori uns cu toate alifiile politichitiei, nu cu mirosul crud al naturii romanului ce isi desteapta primavara in suflet si in madulare. De Dragobete ati dat-o in bara dragilor alde astia, este sarbatoarea romanilor, nu a neromanilor. Natura fiintei romanului se apara prin legi si taine pe care le batjococoriti in delir. Sa nu fiti surprinsi pana la urma de esecul vostru.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *