Hotărâri cu ”styl” la Consiliul Județean Neamț

emilia arcan
Stilul bate de cele mai multe ori searbăda administrație

Schimbarea șefilor la Consiliul Județean Neamț înseamnă și o schimbare totală de atitudine față de anumite subiecte care până nu de mult erau tabu. De exemplu, o societate de transport în comun, Pristyl SRL, este aproape de a-și vedea împlinit unul dintre visele dorite de patron , adică aprobarea licenței pentru trasee de călători pentru curse regulat/speciale. Cum celălalt vis are de-a face cu alegerile locale, ne ocupăm acum doar de primul. Societatea cere niște trasee, Consiliul Județean este gata să le aprobe, există și hârtii justificative, numai că toată lumea pare să fi uitat, subit, că prin această hotărâre se ”încalecă” alte  trasee deja acordate unor alte societăți, tot de către darnicii consilieri județeni. Că doar nu dau de la ei, mai ales că acum se vorbește pe la colțuri că este vorba despre ”ordin” de sus! De la ce etaj, nu specifică nimeni. Și nici dacă este vorba despre o parte a blatului pregătit de alegeri.

Pentru consilierii care nu știu exact care este situația, le sugerăm să întrebe în ședință ce este cu traseele din Adjudeni, Vulpășești, Brănișteni, unde există dezavantaje crase pentru firmele care au deja licență.

O a doua hotărâre care va fi luată cu stil, se referă la cota de combustibil a autoturismelor de la DGASPC-ul condus de doamna Cristina Păvăluță. Aici s-a constatat că nu ajunge combustibilul și că este mare nevoie de o cotă mărită. Cum consilierul județean Dan Vasile Constantin a fost nominalizat ca politicianul anului pentru sprijinul acordat instituției amintite mai sus și activităților conexe acesteia, probabil că proiectul va fi votat fără probleme.

Nu discutăm aici despre proiectul privind reducerea indemnizației agamanilor de la Apa SERV SA. Că avem timp să revenim cu multe detalii suculente.

V.B.

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.