Încă un bătrân lovit și umilit în Neamț !

talharieÎn ziua în care o bătrână din Piatra Neamț era lovită cu pumnul de un dezaxat, ziua în amiaza mare, în zona Pieței Centrale din oraș, în apropierea unui polițist local, un alt bătrân, de 79 de ani din Girov, a fost atacat pe stradă, de un tânăr și o tânără. După ce l-au lovit, cei doi, ambii în vârstă de 20 de ani, l-au buzunărit rapid, i-au luat toți banii și au fugit.

În mai puțin de 24 de ore, în cursul nopții de 05/06.02.2016, orele 01.00, polițiștii au depistat un bărbat și o femei, ambii de 20 de ani din Girov, pe raza municipiului Piatra Neamț”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. „Asupra acestora au fost găsite bunuri, printre care și două telefoane mobile, cumpărate cu banii ce ar fi fost sustrași de la persoana vătămată”.

Ca de obicei, polițiștii au reținut tâlharii pentru 24 de ore și au așteptat soluția dată de procuror, care de data aceasta i-a trimis în fața instanței, care a emis mandare de arestare preventivă pe numele lor, pentru 30 de zile.

C. MIRCEA

adolescenteen news

2 COMENTARII

  1. Foarte bine au facut,dar sa vedem cum vor judeca cei din instanta.Sa speram ca vor da un exemplu si pentru alti asemenea acestor hoti.Nu se mai poate trai astfel.In loc sa-si caute locuri de munca,sa castige un ban cinstit,ataca oamenii pe strada si ii jefuiesc iar apoi ii mai si lovesc cu nerusinare.Trebuie dat un exemplu pentru a preintampina si alte fapte asemanatoare.

  2. Furtul de orice fel ar trebui pedepsit cu inchisoarea fara discutii. Cat de josnic sa fii sa jefuiesti un batran fara aparare? Mai ales depasindu-l numeric. Inchisoare, cel putin 2-5 ani, sau mai bine, pedeapsa pe loc: taiati-le cate 3 degete de la fiecare mana. In inchisoare unii o duc mai bine decat acasa, pe banii munciti de oameni cinstiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.