Andreea Marin este în doliu: tatăl ei s-a stins din viață

Andreea Marin a făcut un anunț trist în această dimineață de 3 martie: tatăl ei, Dan Marin, s-a stins din viață, cu doar câteva zile înainte de a-și sărbători cea de-a 70-a aniversare.

Andreea Marin a publicat câteva imagini de colecție, cu ea și tatăl ei, alături de un mesaj sfâșietor:

dan marinAcum câteva ore, sufletul și sprijinul meu de o viață, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri și mama, și bunicii mei și atâția oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viață, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipă. Nu aș fi așternut aceste rânduri aici, dar nu știu cum altfel să îmi cer iertare față de mulți oameni buni, de aici și de la Dublin ce mă așteptau și se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături…Îmi pare rău și voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi.

Duminică ar fi fost ziua de naștere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească… Vă mulțumesc tare mult pentru înțelegere și pentru liniștea de care avem nevoie acum…”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Înmormântarea lui Dan Marin va avea loc sâmbătă (5 martie), la cimitirul ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Iași. Tristul eveniment a readus în discuție o altă tragedie care i-a marcat viața Andreei Marin. Potrivit ziarului Click, ”în anul 1984, mama Andreei Marin, Violeta, a murit la vârsta de 35 de ani. Ea și sora vedetei, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în mașina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani. Un bolid de lux a scăpat de sub control și a intrat în mașina familiei Marin. Dan a devenit și mamă și tată pentru cele două fiice ale sale, care erau încă la vârste extrem de fragede. La câțiva ani după moartea Violetei, Dan Marin și-a refăcut viața alături de Elena. Cei doi au un fiu, pe nume Ionuț. Căsnicia nu a durat mult. După divorț, Elena a rămas în Roman, unde este consilier superior la Agenția de Plăți și Intervenția pentru Agricultură. Dan Marin s-a recăsătorit pentru a treia oară, în 2006, cu o funcționară din Iași, Renata Pușcașu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.