Apa Serv se pregătește de sărbătoare

22 martie 2016, deși marți cu potențial de ceasuri rele, este data în care va fi celebrată Ziua mondială a apei, eveniment care, în acest an, se desfășoară sub tema ”Apă și locuri de muncă”. Cu acest prilej, compania județeană Apa Serv vă invită la ea ”acasă”, anunțând că-și deschide porțile pentru toți cei interesați. Poate clienții companiei din județ vor fi sau nu vor fi, dar în mod sigur cei din Piatra Neamț vor fi incitați de posibilitatea de a face o vizită celor pe care i-au umplut de urări zilele trecute și încă nu au terminat. Oficialii companiei par să fi anticipat acest lucru, dat fiind că transmit rugămintea ca grupurile mai mari de 15 persoane să se programeze înainte, prin e-mail. E posibil să se adreseze și profesorilor eventual interesați să-și ducă clasele în vizită, dar, la fel de probabil, pot fi vizate și asociațiile de proprietari sau grupurile de pe rețelele de socializare.

AGA de la Apa SERV, partea consilierilor județeni
AGA de la Apa SERV, partea consilierilor județeni

Anunțul oficial este acesta: ”Compania Județeană Apa Serv S.A. organizează, în 22 martie 2016, Ziua Porților Deschise. Evenimentul constă în vizitarea Laboratorului de apă potabilă, a Stației de epurare a apei uzate și a laboratorului de analize apă uzată din cadrul companiei. Grupurile mai mari de 15 persoane sunt rugate să se programeze printr-un e-mail la [email protected] Mai multe detalii puteți obține  la numărul de telefon 0233/233 340.

Am mai putea sugera cooptarea în cadrul acestui eveniment a celor de ISU Neamț, care au demonstrat că, la o mare nevoie, sunt oameni de toată isprava (și cisterna), a celor de la Consiliul Județean Neamț, agamani, dar nu numai, care ar mai putea vedea în Apa Serv și altceva decât o sursă de bani și gheșefturi.

În rest, vizionare plăcută la locul unde s-a descoperit bacteria Clostridium perfringens, de care, apropo, nu am scăpat, fiindcă unii fac studii, alții fac ședințe, unii fac avarii, alții fac politică și toți fac asta pe banii noștri, ai tuturor. Deci, NU UITAȚI SĂ SEMNAȚI!

Dana OSTAHIE

 

 

 

One comment

  • Aiurica

    martie 21, 2016 at 4:25 am

    Sa trecem bacteria pe stema orasului.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *