Astăzi, de la ora 12, la TVM, în direct, Cătălin Dughir, la emisiunea ”Concluziile Mesagerului”

pietricica turism

dughirAtât cei care aveți apă, cât și cei care nu aveți apă, puteți urmări în direct o emisiune în care invitatul este Cătălin Dughir, managerul de Apa Serv SA. De la ora 12.00 la TVM Neamț. Unde, dacă veți avea răbdare, veți putea ineracționa cu invitatul.

Între timp, la Consiliul Județean Neamț se mai adună o dată factorii (i)responsabili pentru o nouă discuție care să poată acorda criza actuală cu interesele de partid. Se va încerca, probabil, o soluție de forță, pe considerentul că o schimbare a lui Dughir îi va absolvi de vină pe adevărații vinovați, cei care au fost și sunt la butoanele județului și care au profitat cât au putut de banii de la Apa Serv.

O demitere a lui Dughier ar trebui urmată de demisii pe linie a celor care au responsabilități: președinte, vicepreședinte, agamani, consiliul de administrație, etc.

 

5 COMENTARII

  1. Proprietarul magistralei de apa este Consiliul Judetean. Aceasta magistrala are o vechime considerabila insa CJ nu s-a gandit sa o schimbe, s-a gandit sa toarne asfalt peste ea , asfalt care chipurile nu e voie sa fie spart fiind in garantie. Intrebare:cand au asfaltat strada, nu s-au gandit ca sub ea se afla o teava putreda?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.