O nouă ședință cu crize pe tema avariei: Directorul Apa Serv – amenințat cu demiterea

Autoritățile au recidivat în această dimineață și au mai organizat o ședință, la care au participat, în esență, cam aceiași protagoniști, singurele diferențe fiind două: Prefectura Neamț a fost prezentă doar prin bannerul din sală și, doi, a fost presa prezentă.

Discuțiile s-au purtat pe acute și înalte, fiind presărate cu gratulări la limita calomniei. Am reținut, din întregul expozeu, că președintele Emilia Arcan l-a amenințat pe directorul Apa Serv, Cătălin Dughir, cu o ședință de urgență mâine, cu prilejul căreia să fie demiși, în păr, toți cei responsabili: conducerea companiei județene, consilierii județeni din AGA și membrii Consiliului de Administrație. Întrebarea pertinentă a fost, dacă tot se schimbă agamanii, n-ar fi bine să se reducă și numeric, de la 11 la cel mult 5? Emilia Arcan a declarat că se va gândi la asta.

A sărit, în schimb, ca ars, tovarășul Dan Vasile Constantin, lovit probabil în ceva mai mult decât amorul propriu: “Deturnați sensul discuției. AGA și-a terminat toată treaba din momentul cțnd a numit conducerea”.

În acest punct, totul a luat-o razna și cea mai potrivită descriere pentru ceea ce se întâmplă acum la Consiliul Județean este “ceartă ca la ușa cortului”. Vom reveni cu eventuale concluzii.

alegeri locale psd

6 COMENTARII

  1. Ce rost au acesti agamani care isi iau numai indemnizatia pe banii nostri? Au facut ei ceva pentru a inlesni modernizarea instalatiilor? Dau vina unii pe altii si nici unii nu fac nimic decit isi incaseaza banii lunar pe spinarea si nervii nostri.

  2. Cand se mai ia apa, va rog frumos, comunicati-i lui Dan Constantin ca am sa-l caut personal, am sa-l scuip in ochi si-am sa-i (…) cap in gura!
    Si credeti-ma, acum chiar m-am exprimat elegant, chiar daca conform legii pe care tot incearca stapanul lui, Dragnea, sa o treaca prin parlament, pare a fi defaimare sau amenintare!
    Pt toti reptilienii astia cu vechi radacini din vechiul PCR, de unde se trag si pe unde au tot mancat ca…(rahat) am un singur indemn, la munca Tovarasi, coborati printre populime ca acusica o sa vreti voturi!

  3. Bine domnilor! Zice-ti ca sa terminat criza la APA SERV?
    Credeti ca toata lumea are apa? Tin sa va spun ca la Garcina astazi luni 14-03-2016 la ora 8 nu era apa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.