Vă rugăm să trimiteți mesaje cu zonele unde nu curge apa, să arătăm ”cum s-a depășit criza”!

pietricica turism

DSC_9184 (640x426)Mesagerul de Neamț îi roagă pe cititori să posteze comentarii pe site cu locurile în care nu a ajuns apa, în ciuda comunicatelor oficiale ale Consiliului Județean Neamț și ale companiei. Ar fi interesant să postați și cu zonele în acre apa a ajuns.

În felul acesta poate vom avea o imagine clară a dezastrului din oraș, gestionat însă cu comunicate ”profesioniste”, despre care puteți citi mai multe aici.

Pentru un punct de vedere oficial și reacții asupra lui, vă sugerăm să citiți aici.

59 COMENTARII

 1. Sambata,12 martie, la ora 9.30 – 10.00, ISU vine cu cistrenele pline de apa de la Roman si distribuie apa la Biserica Cuvioasa Paraschiva cetatetilor din zona care nu au apa !

 2. Sambata,12 martie, la ora 9.30 – 10.00, ISU vine cu cistrenele pline de apa de la Roman si distribuie apa la Biserica Cuvioasa Paraschiva cetatenilor din zona care nu au apa !

 3. Pe str.C Matase nu avem apa de miercuri si nici astazi simbata la ora 9,30 nu vedem ca ar trebui sa fie. Imi pare rau dar nici o conducere de la Apa nu s-a implicat stiind ca instalatiile sint vechi. Exista posibilitatea unor fonduri daca nu se preocupau numai de interesele lor.

 4. Str. Orhei nu este nici urma de apa în robinete Sâmbătă la ora 09:30.
  Rog sa publicați comunicat cu demisiile responsabililor și sa urmariti realizarea unor planuri de acțiuni pe categorii de riscuri!

 5. Gavriil Galinescu ! Nici picatura de apa ! E A 5 -a zi pr strada asta fara apa, dupa ce in ziua a 2 a crapat o teava langa Lidl veche de 40 de ani !!!! HALAL !!!!!!

  • Dupa ce au sapat o groapa de vreo 3 metri patrati si au oprit apa inainte de aparitia avariei de pe str. P.Movila , au abandonat lucrarea si au lasat si strada Gavril Galinescu blocata.

 6. La onoare din partea celor vinovați de aceasta situație să nu ne așteptăm. Zona Kaufland la case nu este apa. Cele două doamne din fruntea județului poate le vine curajul să facă ceva destituiri după situația aceasta.

 7. Darmanesti,zona Balaur,str.1 Decembrie 1918,nici un strop de apa nu avem,începând de joi dimineata,si nici astăzi 12.03.2016 la ora 9.50 cand va scriu….

 8. Sambata 12 martie ora 10.50 la glisantele din fata Orionului-Darmanesti nu curge apa de la et.3 in sus.
  Lipsa de respect si bun simt sa nu anunte ei cu o masina si o goarna ce se intampla. Bine ca politicienii din AGA primesc 1750 lei pe sedinta, ca sa hotarasca scumpirea apei si salariile directorilor de la ApaServ.
  Sa-i votam in continuare!

 9. Nicolae iorga, 11.44, curge apa cu presiune! Dimineata la 7 curgea cu presiune scazuta. Cineva aici tot pe N. Iorga zicea ca nu curge..
  Nu mai inteleg nimic.

 10. Suneti-le hotilor de bani publici ca nu curge o picatura de apa pe calea romanului de 3 zile si 3 nopti! Pt voi derbedeilor o sa fie apa indeajuns la cimitirul de sub Pietricica fiinca acolo la 2 m este apa din belsug pt voi! Nesimtire, minciuna si slugarnicie, cam acestea sunt epitetele care v-au recomandat la apaserv si la primarie!!

 11. Suntem in data de 12 martie, sambata, ora 12,15…. in cartierul Darmanesti, mai exact pe str. Nufarului nici macar goluri de aer nu se resimt la robinete… despre apa, nici macar nu poate fi vorba…. au cazut centralele termice, stam in frig, cu copii mici de cateva luni… inca nu si-au dat DEMISIA cei de la APASERV???? ar cam fi cazul.. desi e tarziu deja…. Totusi, e o chestiune de onoare, daca astia mai au asa ceva….
  .. demisia presedintelui Consiliului judetean Neamt, a primarului Piatra Neamt si chiar al prefectului….. Vreti revolutie????

 12. NESIMTIRE SI SFIDARE !!!!! 3 ZILE FARA APA ! TREBUIA REMEDIATA PROBLEMA CAT MAI REPEDE ,TREBUIA SA SE LUCREZE IN TREI SCHIMBURI !!! CAND VINE FACTURA C SA SPUNEM CA NE PARE RAU NU AVEM BANI O SA PLATIM MAI …LA TOAMNA…

 13. Ar trebui sa isi dea toti demisia in bloc (Primarie, prefectura, apaserv, consiliu judetean).O sa il gaseasca tap ispasitor pe directoru APASERV prilej bun pentru aceeasi politruci care ne conduc sa isi puna omul lor in loc sa le serveasca interesele.

 14. Va rog sa nu faceți stocuri de apa
  Dacă va fi o oprire programată veți fi anuntați din timp cu cel putin 24 ore înainte.
  Va mulțumesc

 15. Suntem disperați,nu avem nicio picătură de apă de miercuri!ApaServ minte cu nerușinare nu face față situației, nu spun adevărul despre cauza reală și mai ales organele de control de la mediu,sănătatea publică tac făcându-se părtași la vinovăția SERViliştilor!Ne-au adus întro situație de kkt și la propriu și la figurat!Pute îngrozitor a mizerie SERVilistă! La TIC-TAC în Dărmănești nici la19 nu e apă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.