ACTUALIZARE Simionică la Primărie din partea UNPR!

simionica (6)ACTUALIZARE: Pentru că zvonurile oricum circulau, doamna Simionică a confirmat că intră în lupta pentru Primărie, din partea UNPR. ”S-au grăbit un pic, dar cred că este cea mai bună formulă pe care o puteam găsi față de situația creată, mai ales, având în vedere că, între UNPR-iști, sunt foarte mulți oameni alături de care am lucrat pe linie politică și tot pe politici sociale și linie de stânga. Mă regăsesc în acest partid, inclusiv cu acea particulă care trimite și la naționalism, care cred că, în momentul de față, a cam dispărut din România și de care cred că este foarte mare nevoie”, a declarat Aurelia Simionică. (A.A.)


ȘTIRE INIȚIALĂ: După anunțul făcut sâmbătă, 9 aprilie, cum că a demisionat din PSD, după o relație de 12 ani, Aurelia Simionică este pe cale să părăsească și Consiliul Local Piatra Neamț, unde este la al doilea mandat și de unde a ocupat, vreme de un an, și funcția de viceprimar.

PSD Neamț intenționează să-și păstreze mandatele din CL Piatra Neamț pentru sine, pe cale de consecință va notifica municipalitatea că Aurelia Simionică, Neculai Timaru și Silvia Baidan, tustrei consilieri locali, nu mai sunt membri, deci trebuie să-și piardă locurile de la masă. Doamna Simionică nu pare a fi foarte afectată: „Fără niciun fel de probleme, sunt pregătită să părăsesc Consiliul Local Piatra Neamț”.

Probabil că gradul de pregătire va crește proporțional cu avansul înregistrat de negocierile pe care le poartă zilele acestea cu alte formațiuni politice. După ce președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a declarat că ”dl. Chitic a discutat cu dna Simionică”, în această perioadă se poartă discuții dinspre UNPR cu aceeași doamnă Simionică. Adeziunea oficială și o eventuală candidatură sub flamura UNPR nu sunt excluse, cel puțin nu de Aurelia Simionică: ”Mai sunt acum niște discuții, dar când toate lucrurile vor fi clare, anunțul va fi făcut într-o conferință de presă”. (Andreea AMARIEI)

One comment

  • Andreea

    aprilie 27, 2016 at 12:21 am

    PSD-ul merge înainte cu sau fără această doamnă!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *