PSD rămâne în lista goală: Aurelia Simionică părăsește partidul – Comunicatul oficial

ACTUALIZARE:Avem și comunicatul oficial al Aureliei Simionică, pe care îl redăm in integrum. Așa cum spuneam, decizia este definitivă, nu mai e cale de întors:

Vă informez că azi, 09.04.2016, am demisionat din PSD. După 12 ani de activitate, pentru mine acest proiect este încheiat.
Mulțumesc oamenilor din organizația Piatra Neamț pentru încrederea cu care m-au susținut timp de 6 ani în funcția de președinte al Organizației municipale. A fost o onoare pentru mine să muncesc pe linie politică alături de ei. Au tot respectul și prețuirea mea în continuare.
Rămân un om de stânga, iar acțiunile mele viitoare se vor concretiza în cadrul societății civile ori pe plan politic în proiecte sociale.

Aurelia Simionică

ȘTIRE INIȚIALĂ: Președintele organizației PSD Piatra Neamț cale de vreo trei ture de alegeri interne încoace, Aurelia Simionică își pregătește divorțul politic de partid, acum, cu puțin timp înainte de alegerile locale, când se fac și se desfac listele pentru consilii. La rândul său consilier municipal la Piatra, fost viceprimar, Aurelia Simionică se pare că și-a depus demisia din PSD pe biroul președintelui Ionel Arsene, motivele fiind, evident, personale. La această oră (15.00), la sediul filialei PSD Neamț are loc o ultimă discuție pe acest subiect, între demisionara Aurelia Simionică și Ionel Arsene, al cărui deznodământ va fi, cu siguranță, anunțat public. Nu de alta, dar doamna Simionică are o săptămână și ceva de când este promovată ca fiind unul din candidații pentru Consiliul Local Piatra Neamț al lui Liviu Harbuz, candidat, la rându-i pentru funcția de primar al municipiului.

aurelia simionicaSurse din PSD spun, însă, că e greu ca, odată hotărâtă și semnată demisia, doamna Simionică să mai revină asupra ei, fiind determinată să meargă până la capăt de argumente, după cum spuneam, personale.

Plecarea Aureliei Simionică din PSD vine să completeze șirul social-democraților care s-au săturat decis să părăsească partidul. Primul a fost Ioan Fiterău, de asemenea personaj vehiculat ca făcând parte din staff-ul viitorilor consilieri locali al lui Harbuz (deja lista lui Harbuz se descompletează văzând cu ochii), urmat în scurt timp de deputatul Vlad Marcoci.

În cadrul conferinței de presă susținute astăzi, la sediul partidului, președintele Ionel Arsene a fost întrebat despre iminentele plecări, însă a refuzat să intre în detalii, susținând că nu comentează “informații pe surse”.

Vom reveni cu amănunte în mod sigur.

(D.O.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *