Evaluările Consiliului Județean: Directoarea de la „Carmen Saeculare” a primit 9,50

Managerii instituțiilor subordonate Consiliului Județean Neamț au intrat în febra evaluărilor în această perioadă. Primul raport de activitate evaluat de comisie a fost cel al directoarei Carmen Nastasă, de la Centrul pentru Cultură „Carmen Saeculare”. Astfel, pe 19 aprilie, comisia a analizat raportul depus de directoarea Centrului pentru Cultură, iar astăzi, 20 aprilie, a avut loc și interviul susținut de Carmen Nastasă.

carmen nastasa „Consider că a fost o evaluare justă a activității de management de la Centrul pentru Cultură și Arte «Carmen Saeculare». Știu că este loc de îmbunătățiri, mai ales în ceea ce privește atragerea de venituri proprii, dar sunt mai mult decât mulțumită de nota obținută. Obiectivele managementului instituției pentru anul 2015 au fost atinse și acesta este lucrul cel mai important. Comisia a apreciat laturile pozitive ale activității pe care am depus-o de când sunt la conducerea acestei instituții. Am primit propuneri constructive cu privire la aspectele care pot fi corectate, astfel încât să se obțină cele mai bune rezultate, și voi ține cont de ele”, a declarat Carmen Nastasă.

Evaluarea activității pe anul 2015 a managerului al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” s-a făcut după mai multe criterii, între care ”evoluția instituției în raport cu mediul în care își desfășoară activitatea și în raport cu sistemul instituțional existent; îmbunătățirea activității instituției; organizarea/sistemul organizațional al instituției; situația economico-financiară a instituției; strategia, programele și implementarea planului de acțiune pentru îndeplinirea misiunii specifice instituției, conform sarcinilor formulate de autoritate și evoluția economico-financiară a instituției, pentru următoarea perioadă de management, cu menționarea resurselor financiare necesare de alocat de către autoritate”.

Următorul programat pentru evaluare este Liviu Timuș, directorul Teatrului Tineretului, după care îi vine rândul managerului de la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu”, Adrian Alui Gheorghe.

Andreea AMARIEI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.