Administratori noi la Apa Serv

Adunarea Generală a Acționarilor companiei județene Apa Serv a decis, cu majoritatea lui 4 din 4, revocarea administratorilor și numirea unora noi. Întruniți în ședință ad hoc și inopinată astăzi, 22 septembrie, consilierii județeni Dan Andrușcă și Neculai Pușcașu, reprezentantul municipiului Piatra Neamț – Cristian Mihalcea și cel al comunei Alexandru cel Bun – Pantelimon Roșu, însumând 100% capitalul social al Apa Serv, cu secretariatul asigurat de Victor Petcu Movilă, au decis revocarea din funcție a administratorilor provizorii Gelu Moldovanu și Mihail Doruș, precum și revocarea din postura de administrator a următorilor: Vasile Dăscălescu, Radu Monda, Maria Grădinaru și Cătălin Dughir.

Motivele invocate de AGA sunt limpezi ca apa:

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2016/09/hotarari-revocare.pdf

În aceeași ședință, prin hotărârea nr. 11, AGA Apa Serv a decis alegerea lui Gheorghe Stanciu ca administrator provizoriu în locul dnei Maria Grădinaru, a lui Ioan Păcală tot ca administrator provizoriu în locul dlui Cătălin Dughir, a dnei Iuliana Nastase-Onu ca administrator provizoriu în locul dlui Monda, a lui Iulian Dascălu în locul dlui Dăscălescu, a dlui Viorel Marian în locul dlui Moldovanu, a lui Ștefan Florian în locul dlui Doruș și a dnei Simona-Elena Pantelemon în locul dlui Leonida Preda, demisionat de mult din Consiliul de Administrație.

Mandatul celor 7 administratori este, până la loc comanda, pentru 4 luni, dată până la care ei vor încheia un contract de administrare, cu remunerație conform legii.

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2016/09/hotarari-numire.pdf

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *