Cadouri pentru copii la început de an școlar

Casa Corpului Didactic Neamț, prin directorul Florentina Moise, a ajuns miercuri, 7 septembrie, la Școala Gimnazială din comuna Văleni, cu un scop nobil. Înainte cu doar câteva zile de sunetul clopoțelului care cheamă copiii la școală, reprezentanții instituției au reușit să aducă un strop de bucurie părinților, elevilor și profesorilor pentru învățământul primar, printr-o donație substanțială de cărți și auxiliare didactice.

ccd-neamt-valeniGestul caritabil, demn de urmat, al celor de la CCD Neamț a fost explicat simplu de directorul Florentina Moise, care a declarat: ”Fiecare început de an școlar vine cu încredere într-un an în care orizontul este deschis spre noi împliniri. În vederea unui bun început de an școlar, am selectat una dintre școlile aflate într-o zonă defavorizată din județ, respectiv Școala Gimnazială din comuna Văleni, pentru a face o donație de auxiliare didactice – caiete și cărți pentru ciclul primar. Este important pentru noi ca elevii să pășească într-o școală în care, pe lângă pereții văruiți, pe lângă tot ceea ce se străduiesc dascălii și autoritățile locale să pregătească pentru noul an, aceștia să aibă pe bănci și câteva caiete și cărți, oferite din tot sufletul”.

poza-ccd-neamtTotodată, pentru cei mai mici dintre învățăcei, pentru preșcolarii grădiniței cu program prelungit de la Școala Gimnazială ”Elena Cuza” din Piatra Neamț, Casa Corpului Didactic Neamț a pregătit cărți de povești, cărți de colorat și auxiliare. „Ca de fiecare dată, începutul de an școlar trebuie să fie o sărbătoare, cu speranța de mai bine. Urăm tuturor elevilor un an cu reușite, părinților le dorim să fie mereu alături de copiii lor și alături de școală, iar dascălilor le dorim să își împlinească așteptările. Mult succes tuturor, în noul an școlar!”, a adăugat prof. Florentina Moise. (M.T.)

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *