Scuze oficiale de la cotidianul britanic The Sun pentru un politician din Neamț

ciprian-serbanUn tapaj care, de la început, a părut confecționat pentru a sluji unor interese politice – implicarea lui Ciprian Șerban (PSD) într-un scandal privitor la un parlamentar britanic și preferințele lui sexuale, intens mediatizat într-o formă specifică unui cotidian de scandal precum The Sun și preluat cu note și adăugiri locale – a primit epilogul care părea cel mai firesc: publicația britanică și-a cerut scuze, oficial și asumat. Ei cunosc regulile presei.

Iată ce scrie The Sun:

«O scuză: Dan Irimia, Ciprian Șerban și Bogdan Vlădău

 19 septembrie 2016, 23:56

Un articol din 10 septembrie 2016, privind ”căderea” lui Keith Vaz, MP (Membru al Parlamentului britanic – n.red.) menționa, printre altele, că dl și dna Vaz au zburat recent în România, pentru a participa la o nuntă și, de asemenea, făcea referire la Dan Irimia, Ciprian Șerban și Bogdan Vlădău. Referirile la adresa lor nu erau destinate să fie puse în legătură cu afirmațiile din articol.

Ne asumăm faptul că dl Irimia, dl Șerban și dl Vlădău nu au jucat niciun rol, de niciun fel în ”căderea” domnului Vaz și nu au niciun fel de legătură cu acuzațiile făcute împotriva domnului Vaz sau cu activitățile menționate în articol. De fapt, dl Șerban și dl Vlădău l-au întâlnit pentru prima dată pe dl Vaz la nunta domnului Irimia, în august 2016, iar dl Irimia a încetat să lucreze pentru dl Vaz în ianuarie 2014. Niciunul dintre ei a fost vreodată la hotelul menționat în articol .

Ne cerem scuze față de fiecare din ei pentru orice neînțelegere și deranj cauzate.»

Dana OSTAHIE

sursa foto: pagina personală Ciprian Șerban, Facebook.