Alegeri scrise în stele: Horoscop electoral și nu numai

pietricica turism

Motto: ”Foaie verde de dudău,

             Venus intră-n turul tău,

             Cu un vot și-un nătărău!”

Soarele, în conjuncție cu Saturn pe 10 decembrie, reprezintă un creuzet cu potențial de creștere imensă. În general, sunt predispuse angajamentele ferme, fără posibilitatea destrămării acestora pe cale amiabilă. Indiferent de părțile implicate, ziua aduce pentru partenerii în alegeri capacitatea de a deveni indestructibili.

Pe 11 decembrie, Saturn se opune Soarelui. Alianțele născute în această zi vor avea parte de nenumărate provocări. Persoanele implicate se tem de propriile lor sentimente. Frica de succes pare să caracterizeze pe toată lumea implicată. Persoanele născute sau care demarează ceva important în această zi pot fi urmărite de o atitudine defetistă proprie sau de acțiuni defetiste.

* Berbec – Nu te vota pe tine!

Marte călătorește prin Vărsător până în 19 decembrie. Acest fapt îi ajută pe Berbeci să reîntâlnească vechi prieteni, vechi relații.

Marte în Vărsător se va întâlni cu Uranus în Berbec. Este o zi plină de vești pozitive, de invitații surpriză pentru nativi. Unul din aspectele cele mai armonioase pentru Berbeci se va petrece pe 9 decembrie. Atunci, Soarele va realiza un unghi de 120° cu Jupiter.

Soarele traversează Casa oamenilor străini și a locurilor îndepărtate din țara natală. Jupiter se află în Casa parteneriatelor Berbecilor, avantajându-i pe acei nativi care au spețe juridice legate de mărci comerciale, patente, brevete.

* Taur – Votează cu cei care promit mult și bine!

cozmanciucCalul este simbolul fericirii supreme. Această zodie este înzestrată cu vivacitatea, loialitatea și eleganța unui animal de rasă, dar și cu o nerăbdare copilărească. Mereu îndrăgostit, mândru ca un armăsar, Calul savurează emoțiile tumultuoase ce îl cuprind atunci când se îndrăgostește. De câte ori descoperă un nou partener, se avântă trup și suflet în aventură.

Luna Plină, în Gemeni din 13 decembrie, rescriere toate discuțiile nativilor privind contracte, bani, acorduri încheiate cu succes luna trecută. Luna Plină primește raze de ajutor de la Jupiter, care străbate Casa proiectelor de lucru.

Sunt șanse ca unii Tauri să se facă remarcați prin realizarea unei acțiuni de bun-simț, care va rămâne în amintirea partenerilor mai mult timp.

Soarele, în conjuncție cu Saturn, acaparează întreaga atenție a nativilor. E posibil ca un personaj masculin din familia Taurilor să aibă nevoie de ajutorul nativilor.

* Gemeni – Nu vota promisiuni deșarte!

catalin-dragusanuCapra este un suflet de artist, o fire blândă și pașnică. Are gusturi rafinate și se visează înconjurată de mătăsuri și covoare scumpe.

Rar vezi o Capră trudind: munca o plictisește sau chiar o agasează. În schimb, îi place tare mult să trândăvească și ar fi grozav dacă ar avea pe cineva care să-i poarte de grijă.

Ziua de 9 decembrie va fi excepțională pentru nativii din Gemeni. Soarele și Jupiter se află în armonie, rezultanta acestor două astre favorizând toate acțiunile Gemenilor.

Weekendul 10-11 decembrie se anunță epuizant pentru nativi. Saturn se opune Soarelui, astfel că se recomandă evitarea criticilor. Acestea pot deveni foarte dure, pot răni, pot declanșa conflicte.

Luna Plină cade în Gemeni pe 13 decembrie, anunțând ceva de o importanță formidabilă pentru nativii zodiei. Deprimarea pe care o pot resimți unii nativi se datorează oboselii.

alex-rotaru-1Șarpele nu se teme de responsabilități, iar punctul său forte este eficiența. Fără risipă de efort și fără vorbă lungă, analizează situația și o sintetizează așa cum numai el știe. Apoi, după ce a stabilit ce are de făcut, merge drept la țintă. Are, însă, un mare defect: nu suportă eșecul. Ce să-i faci, este și orgolios!

* Rac – Nu vota pe dos, nici cu susu-n jos!

chitoiudanielPe cât este de sensibilă, pe atât este de indolentă. Când apar conflicte, Capra preferă să se ascundă până se potolește furtuna și nici prin gând nu-i trece să-și izbească adversarul cu coarnele.

De obicei, câștigă luptele profitând de farmecul său irezistibil. Rămâne, însă, o pradă ușoară pentru lupi.

 

Pe 9 decembrie, Racii vor avea parte de o invitație specială. Ei pot vizita un imobiliar deosebit sau pot petrece ziua într-un loc de vis împreună cu partenerul lor.

Pe 10-11 decembrie, Saturn se opune Soarelui, aducând o atmosferă grea, densă, care va obosi Racii. Aceștia au nevoie de odihnă, pentru a face alegerile corecte. Unii nativi pot fi criticați în această zi, iar această critică le va cădea foarte greu.

Uranus vizitează Casa faimei și a onorurilor pe 12 decembrie, aducând vești pozitive despre bani, premii.

laurentiu-dulamaMaimuța este ambițioasă, inventivă și energică. Este în stare să muncească pe mai multe fronturi în același timp, cu o rapiditate incredibilă.

Se simte în elementul ei atunci când are mereu ceva nou de făcut, când se confruntă cu proiecte care îi pun puterile la încercare.

Este o eternă adolescentă, visătoare și mare amatoare de jocuri sentimentale.

* Leu – Votează să stai, votează să ai!

leoreanuȘarpele este un maestru cuceritor de inimi. Așa cum a încântat-o pe Eva, în vechime, tot așa reușește să-i facă pe cei din jur să-și piardă capul.

Rafinat, amuzant și seducător, Șarpele strălucește în societate, cu inteligența și spiritul său.

Soarele și Jupiter se află în trigon deasupra Leilor în 9 decembrie. Este o zi superbă pentru călătorii, pentru întâlniri cu persoane de pe alte meridiane.

Această zi poate fi fructificată și în cazul unor întâlniri importante sau pentru prezentări deosebite.

Pe 10 decembrie, Saturn este în conjuncție cu Soarele. Nu este tocmai ceea ce visează nativii, deci prudență și maximum de optimism pentru a contracara un Saturn defetist.

Soarele și Uranus se întâlnesc amiabil pe 12 decembrie, cu efecte fructuoase pentru Lei.

* Fecioară – Nu mai vota degeaba!

ionel-arseneȘobolanul de apă, conform zodiacului chinezesc, știe să se bucure de plăcerile vieții. Este mare amator de mâncăruri rafinate și cunoscător al vinurilor bune. Este curios din fire, în legatură cu orice subiect, și simte repede când e rost de un câștig, fiind un adevărat oportunist.

 

Pe 10 decembrie, Fecioarele s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul personalului medical pentru o persoană de sex masculin din familia lor. Saturn în conjuncție cu Soarele nu este chiar cea mai dorită conjuncție.

Pe 12 decembrie, Uranus străbate Casa ipotecării. Acest aspect poate veni cu vești bune pentru nativi. Unii dintre ei își pot cumpăra o casă la un preț excelent, cu o finanțare suportabilă.

Luna Plină, în Gemeni din 13 decembrie, este cea mai importantă din acest an pentru Fecioare. Ea cade în Casa onorurilor, a recunoașterii, a premiilor.

george_lazarDacă trebuie să dea piept cu un adversar puternic, Maimuța recurge la servilism și lingușeală, ca să-l ducă de nas.

Este neîntrecută în arta manipulării și reușește cu ușurință să adoarmă suspiciunile celor din jur, jucând teatru cu multă naturalețe.

* Balanță – Nu vota Balanța!

Pe 9 decembrie, Jupiter va fi în Balanță, colaborând foarte frumos cu Soarele. Practic, o zi luminoasă, din viitor, pentru nativii zodiei. Balanțele au cam uitat să se uite în viitor, să spere, să viseze. Nu e nimic rău în asta! O zi a inițierilor.

Weekendul 10-11 decembrie se anunță cam dificil.

Saturn și Soarele deasupra Balanțelor nu reprezintă un aspect tocmai ușor de suportat.

Luna Plină din 13 decembrie se opune unui Saturn supraveghetor. Balanțele pot îndrăzni să plece într-o călătorie. Nu vor fi probleme, chiar se vor relaxa.

* Scorpion – Nu vota proștii! Deci, cu cine votezi?

Luna Plină din 13 decembrie cade în Gemeni. Este numai bine pentru ca Scorpionii să trimită facturile celor cărora le-au prestat. O zi bună financiar pentru nativi, chiar și următoarele două.

O zi sobră se anunță pe 10 decembrie, când conjuncția dintre Soare și Saturn aduce tonuri de gri. Nativii pot avea probleme cu salariul astăzi. Scorpionii sunt în elementul lor, astfel că pot sublima tristețea acestor energii și să o împrăștie ca Lumină în jurul lor.

* Săgetător – De veghe în lanul cu voturi!

Soarele și Jupiter conversează frumos pe 9 decembrie. Jupiter se află în Casa prieteniei Săgetătorilor. Amicii, prietenii nativilor vor dori să petreacă câteva ore împreună cu nativii, să se simtă bine, să se relaxeze. Săgetătorii pot primi o invitație în acest sens și o pot onora.

Conjuncția dintre Saturn și Soare, din 10 decembrie, va fi în Săgetător, astfel că se anunță o zi solicitantă.

Peste câteva zile, Luna Plină în Gemeni va detensiona situațiile în care se scaldă momentan nativii.

* Capricorn – Votezi, nu contezi! Nu votezi, contezi!

dan-andruscaMaimuța este cel mai inteligent dintre toate animalele zodiacului chinezesc.

Are o capacitate deosebită de a ieși din orice încurcătură cu fața curată, teafără și nevătămată, făcând apel la șiretenie, intrigi rafinate și feste abile.

Se simte în largul său în public, la petreceri simandicoase.

Soarele și Uranus sunt perfect aliniate pe 12 decembrie. Capricornii care se gândesc să cumpere o locuință au, acum, ocazia să obțină niște bani ieftini, printr-un credit ipotecar sau cu ajutor din partea unor rude. Soarele este coordonatorul natural al Casei banilor altor oameni.

Pe 9 decembrie, Capricornii pot să-și programeze o prezentare, un discurs sau o negociere. Ziua trebuie folosită cu avantajele sale.

Proiectele de lucru sunt avantajate de Luna Plină din 13 decembrie, care luminează Casa cu același nume a Capricornilor.

tapuTigrul are o nestăvilită poftă de viață și nu-i lipsesc mijloacele pentru a-și face parte.

Averile îl lasă rece, dar se dă în vânt după aventuri care îi pun puterile la încercare.

Nimic nu îi poate sta în cale, nici situațiile neprevăzute, nici pericolul.

* Vărsător – Mândră țară, mândru vot și belșugu-i peste tot!

arcanȘarpele de apă este un maestru cuceritor de inimi.

Așa cum a încântat-o pe Eva din vechime, tot așa reușește să-i facă pe cei din jur să-și piardă capul.

Odată ce și-a hipnotizat victima, Șarpele se arată senzual, pasional și foarte posesiv.

Este o fire dominatoare și nu va ezita să-i ceară partenerului să-i satisfacă toate dorințele.

Venus a intrat în Vărsător din 7 decembrie, acoperind întreaga perioadă de vacanță. Va părăsi semnul nativilor pe 2 ianuarie anul viitor.

Soarele în Săgetător primește un ajutor de la Uranus, planeta de guvernământ a nativilor zodiei. Este o zi când Vărsătorii se pot vedea cu prietenii, pot invita un menaj a trois la ei acasă sau pot…

Romantismul va fi punctul central sub razele Lunii Pline care cade în Gemeni pe 13 decembrie.

* Pești – Hai la vot, la vot, la vot, dacă vrei să… ai noroc!

Poate cea mai fericită zi din punct de vedere financiar pentru Pești este 9 decembrie. Soarele traversează Casa faimei și a onorurilor Peștilor, iar Jupiter se află în Casa comisioanelor, a drepturilor de autor.

Saturn, în conjuncție cu Soarele, ridică bine cariera nativilor din Pești, transformându-i în ținte mobile. Majoritatea partenerilor nativilor nu doresc, cel puțin momentan, ca prietenii lor să se ridice peste media grupului din care fac parte.

Pe 12 decembrie, Uranus se află în Casa venitului câștigat, ceea ce va suplimenta veniturile Peștilor.

sursa foto: Times New Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.