Știre actualizată.Cum poate recupera statul bani de la Ion Asaftei, candidat ALDE

Ion AsafteiActualizare:Imediat după publicarea știrii am fost anunțați chiar de către un membru ALDE că banii din campania trecută au  fost virați în contul de campanie și urmează să fie trimiși în conturile celor care au depus. Cum s-ar spune, momentul este foarte potrivit.

……………………

În declarația de avere, scrisă cu mânuța proprie de vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, dl. Ion Asaftei, și afișată pe site-ul instituției, la rubrica onorantă a demnitarilor locali, apare, în dreptul datoriilor, o sumă uriașă pentru marea majoritate a alegătorilor: 827.078 lei (8,27 miliarde lei vechi). Cum nu știm dacă, până la această oră, Consiliul Județean Neamț, în urma insistențelor celor de la Finanțe, îi oprește vreun ban ca să acopere datoria, dăm curs unui telefon (dez)interesat primit la redacție, care a sugerat instituției care are grijă de banii românilor să stea cu ochii pe contul de campanie al ALDE, atât la locale, cât și acum la parlamentare.

declaraie-vice-cj

Pentru că nu putem crede că un candidat aflat tot timpul în fruntea listelor nu a depus bani pentru campanie. Iar cum banii trebuie să vină de la bugetul de stat, ar fi destul de simplu ca bugetul să se îndestuleze de la un debitor strângător când vine vorba de alegeri ce înlesnesc aceesul spre funcții bine plătite… de la buget! (V.B.)

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *