Noaptea minții la Urbtrans, faza apelului la rațiune

Vă spuneam acum două zile despre pompierismul care a dat iama în mai-marii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Urbtrans, cărora le-a venit (sau li s-a trimis) ideea de a detașa un director, respectiv dna Nadia Nastase, de la Troleibuzul SA, societate a Consiliului Județean cu care are contract de management, în fruntea Asociației, din motive de ”incapacitate temporară de muncă” a directorului în exercițiu, Adrian Grigoraș, care este, într-adevăr, în concediu medical, dar deloc în incapacitate.

Chestiunea este pe cale să escaladeze la Urbtrans, cu efecte similare produse atunci când se aruncă niște lucruri în ventilator. Nadia Nastase, directorul Troleibuzul SA, a trimis ieri către Urbtrans răspunsul său asupra detașării care i s-a cerut, dar fără să fie întrebată.

Urmare a adresei dvs (…) prin care am luat la cunoștință faptul că mi s-a cerut detașarea la ADI Urbtrans, prin prezenta vă comunic că am purtat o discuție telefonică cu directorul general în funcție la ADI Urbtrans, respectiv dl. Adrian Grigoraș, prin care mi-a transmis că, în maximum două săptămâni (posibil și mai devreme), se întoarce la serviciu, preluându-și astfel atribuțiile. Prin urmare, detașarea mea, așa cum mi s-a cerut, consider că nu mai este oportună, în sensul că, în scurta perioadă în care lipsește dl. Adrian Grigoraș, activitatea lui ADI Urbtrans nu are de suferit, întrucât ea poate fi executată de personalul de specialitate existent în acest moment în instituție”, susține Nadia Nastase.

Remarcând, en passant, simțul politically correct de care dă dovadă directoarea de la Troleibuzul, care se ferește să intre în detalii privind legalitatea acestei detașări, rămâne cum am stabilit: cine răspunde pentru prostiile de la Urbtrans?

(D.O.)

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *