Președintele Ionel Arsene – filat și când era la masă cu soția

pietricica turism

Într-o publicație de largă răspândire națională, Cancan, a apărut o știre în care vizat este premierul Grindeanu, că ar fi acceptat să stea la masă cu un interlop condamnat și scăpat de închisoare, pe o adeverință medicală cel puțin dubioasă. Este vorba despre Petrică Hogea, din Brașov, locul unde și-a desfășurat activitățile un fost mare pesedist, ministru la vremea lui, dl. Constantin Niță.

La masa cu pricina se afla, ne spun cei de la Cancan, și Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț. Subliminal, bazându-se pe lucruri revolute, s-a indus ideea că, la masă, se aflau și ”trei doamne bine”, fără să se spună cine sunt acestea.

Mai mult, într-un medalion, apare un domn, despre care se sugerează, tot subliminal, că le-ar fi preluat pe o parte dintre doamne. Pentru cei care l-au filat pe președintele CJ Neamț, în cazul în care și el era vizat de filaj, putem preciza, că era la masă împreună cu soția, Gabriela Arsene, ceea ce îl absolvă de toate tendențiozitățile din articol. Pe de altă parte, să remarcăm poziționarea apropiată de primul ministru Sorin Grindeanu, chiar și în aceste momente, când se vorbește foarte mult despre o distanțare a acestuia de Liviu Dragnea. (V.B.)

N.R. O reacție locală, avizată asupra fenomenului, vine pe plan local de aici. Nu că am avea speranța că cineva va învăța ceva.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.