ApaServ: concurs de angajare amânat sau probă capcană pentru juriști?

Concursul pentru ocuparea celor două funcții de jurist organizat de Compania Județeană ApaServ Neamț nu s-a mai ținut. Pe 29 martie, ora 9.30, candidații ar fi trebuit să se prezinte în fața comisie de examinare, însă ”examenul a fost amânat”. Am încercat să aflăm motivul amânării și noul termen de concurs de la directorul interimar Victor Petcu Movilă. Acesta ne-a transmis că ”s-au prezentat 2 candidați, iar concursul urmează să fie reprogramat la o dată pe care o vom comunica prin republicarea anunțului pe site-ul companiei”.

Recunoaștem că nu am înțeles exact de ce s-a amânat un concurs cu participanți prezenți, selectați deja și cu o comisie legal întrunită, dar probabil ne va lămuri compania, între două comunicate de întrerupere a alimentării cu apă. O explicație ar putea exista, toată această amânare să fie un test în concurs, în sensul că se așteaptă reacția celor doi juriști, puși în fața amânării unui concurs anunțat și amânat fără argumente. Ca un remember, acest concurs trebuia să fie organizat din 2016, dar și atunci procedurile au fost suspendate.

G.B.

2 comments

 • Vali

  martie 30, 2017 at 9:30 am

  S-a amanat din cauza unui viciu de procedura,zic ei.(cica nu au publicat si bibliografia odata cu anuntul.si-au dat seama in ziua concursului…si pentru a nu exista motiv de contestatie,au amanat procedura la o data ulterioara…a doua amanare.prima a fost in februarie)Ceea ce este curios,daca nu,cusut cu ata alba,este faptul ca,pentru etapa examanului propriu-zis au fost admisi 9 dar,la examen au venit doar doi,restul au fost anuntati ca nu mai e cazul sa vina caci;oricum,nu va avea loc niciun examen??? Celor doi care au asteptat vreo jumatate de ora, li s-a spus sa plece acasa caci nu va avea loc niciun examen..
  Din comisie a fost si un distins domn de la CJ…

  Răspuns

 • olteanu

  martie 30, 2017 at 10:32 am

  Pe aceleasi considerente ar trebui anulat si concursul pentru postul de consilier juridic definitiv de anul trecut…nici anul trecut nu au avut publicata tematica pentru examen, doar o bibliografie neclara, confuza, exhaustiva….prietenii stiu de ce…..

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *