GALERIE FOTO Iepurașul Carrefour a venit la 100 de copii din centrele primăriei pietrene

20 de copii de la Centrul de Zi “Castani” și alți 80 de la Centrul Social “Împreună” au primit astăzi, 13 aprilie, vizita Iepurașului Carrefour. Conducerea magazinului din Piatra Neamț, alături de ajutoarele Iepurașului, a împărțit micuților, cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, multe dulciuri. Copiii au ținut să mulțumească musafirilor așa cum se cuvine, cu versuri vesele, poeziile lui Tudor Arghezi fiind în prim plan.

Prezent la acțiune, primarul Dragoș Chitic a mulțumit “pentru implicarea multinaționalei în proiecte sociale, care vizează și această categorie de copii“.

Centrul de zi “Castani” este o unitate de asistență socială, aflată în subordinea Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Piatra Neamț,  care oferă servicii de îngrijire și supraveghere pentru 25 de copii preșcolari, care provin din familii cu probleme financiare. Și copiii de la Centrul “Împreună” au avut parte de surprizele Iepurașului. Aici sunt supravegheați și îndrumați copiii incluși în sistemul de învățământ primar și gimnazial, pentru prevenirea abandonului școlar și pentru evitarea excluziunii sociale.

“Nu este o surpriză, Carrefour România se implică în astfel de proiecte sociale și, cu siguranță, nu va fi ultima acțiune de acest gen”, a spus Iulian Neacșu, director magazin. (Gianina BUFTEA)

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.