Cristian Bușoi, vizită electorală la Primăria Bălțătești

O delegație a liderilor PNL a sosit, astăzi, 26 mai, la Primăria Bălțătești, în jurul orelor 14.00. Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi, candidat la șefia PNL de la nivel național, aflat el însuși în turneu electoral în Neamț, alături de deputatul PNL Mugur Cozmanciuc președintele organizației județene, de senatorul Eugen Țapu Nazare, de consilierul județean Mihai Stoica și alți lideri de la județ au ținut să dea un semnal pentru organizația din Bălțătești.  Ei au fost așteptați de doamna Emilia Acozmei candidatul PNL la funcția de primar la alegerile din 11 iunie, de viceprimarul Giani Platon și de alți consilieri locali liberali din Bălțătești.

Am venit alături de domnul președinte Mugur Cozmanciuc, de domnul senator Țapu Nazare și de alți consilieri, pentru a ne întâlni cu echipa PNL care va lupta la alegerile parțiale din 11 iunie. Am discutat cu doamna Acozmei, candidatul nostru la Primăria Bălțătești, cu domnul Platon, viceprimarului comunei, i-am asigurat de tot sprijinul meu ca și lider la nivel național, pentru proiectele pe care le au în derulare și pentru tot ceea ce vor să realizeze pentru localitate. Sunt proiecte începute, care trebuie continuate și finalizate, mai sunt idei de proiecte depuse deja pe axe de finanțare și care așteaptă răspuns și sprijin. Doamna Acozmei știe prioritățile comunei, îi urez succes și sper ca cetățenii din Bălțătești o vor sprijini și va deveni primar”, ne-a declarat Cristian Bușoi.

Doamna Acozmei este candidatul care poate continua proiectele începute, este candidatul care stă cel mai bine în preferințele electoratului. Este o doamnă care s-a remarcat pe plan profesional și care se va remarca și în activitatea administrativă, ca și primar. Le spun tuturor locuitorilor comunei Bălțătești să aibă încredere în doamna Acozmei, să aibă încredere în echipa liberală, pentru că vom merge mai departe, împreună”, ne-a declarat și deputatul Mugur Cozmanciuc,  președintele PNL Neamț.

Este o onoare pentru echipa PNL Bălțătești, ca un lider național al partidului de anvergura domnului Cristian Bușoi să sprijine direct candidatul liberal la funcția de primar, la alegerile din 11 iunie. Prezența liderilor de la județ, în frunte cu domnul președinte Cozmanciuc și a europarlamentarului Cristian Bușoi, alături de echipa PNL de la Bălțătești nu este doar un mesaj de încurajare la adresa candidatului nostru, ci o certitudine că doamna Acozmei va fi noul primar al comunei. O sprijinim și vom fi alături de locuitorii acestei comune”, ne-a spus și consilierul județean PNL Mihai Stoica.

 

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.