Absolvenții de elită ai Școlii nr. 5 Piatra Neamț

Școala Gimnazială nr. 5 din Piatra Neamț are trei șefi de promoție la sfârșitul acestui an școlar la clasa a VIII-a și toți trei au încheiat studiile gimnaziale cu media generală 10. Bianca Tăbăcaru, Andrei-Alexandru Stanciu-Avasiloaie și Teodor Roșcan sunt elevii care au muncit mult pentru rezultatele lor și care fac cinste nu doar unității de învățământ din cartierul Dărmănești ci întregii comunități.

Despre Bianca Tăbăcaru ne-a vorbit diriginta sa, prof. de limba și literatura română Petronela Herciu. ”Bianca este una dintre cele mai bune eleve ale Școlii Nr. 5 Piatra Neamț. Este un copil foarte muncitor căruia îi place în mod deosebit matematica dar nu se dă în lături de la niciun fel de muncă extrașcolară. După cum bine ați auzit, astăzi, datorită participării la un proiect la chimie, este plecată într-o mică excursie. Este o fetiță pe care întotdeauna te poți baza și care ne va face cinste indiferent de liceul pe care-l va urma. Din câte știu cred că va alege Colegiul Național de Informatică”.

Andrei-Alexandru Stanciu-Avasiloaie:  ”Au fost patru ani frumoși în care am muncit din greu dar am avut și timp liber ca orice copil care se bucură de copilărie. Este foarte frumos să fii șef de promoție. Mai departe aș vrea să urmez cursurile Colegiului Național de Informatică. Consider că acolo voi da randamentul cel mai bun”.

Teodor Roșcan: ”E o realizare foarte mare pentru mine că sunt șef de promoție cu medie maximă. Acum aș opta pentru Colegiul Național de Informatică pentru că în acest domeniu mă regăsesc cel mai bine, mai ales că informatica îmi place foarte mult”.

Prof. Carmen Munteanu, directoarea Școlii nr. 5 Piatra Neamț: ”Ne bucură faptul că la Școala Gimnaziala nr. 5 sunt trei șefi de promoție cu media generală 10. Mai avem o elevă, Teodora Brăduleț, care a încheiat clasa a VIII-a cu media generală 9,99 și o felicităm și pe ea. Mulțumim părinților pentru că au avut încredere în colectivul de profesori de la Școala Gimnazială nr. 5”. (Ana MOISE)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *