Elementul comun al Primăriei Piatra Neamț cu Consiliul Județean

Ce au în comun două din principalele instituții publice din județ? Foarte puține, în general, dar strict în cazul de față vorbim de statut. E vorba de statutul de pepinieră de cadre, pe care îl dovedesc ambele instituții. După cum se demonstrează, cine a trecut prin ”tabăra de antrenament” de la Primărie sau CJ Neamț este suficient de călit să se facă… pompier militar.

Un comunicat transmis de ISU Neamț astăzi, 13 iunie, anunță că ”în cadrul unei ceremonii militare, desfășurată la sediul inspectoratului, au depus jurământul militar sublocotenent Chiric Karin Roxana și sublocotenent Siminiuc Ana Maria”.

Sublocotenent Chiric Karin Roxana a fost chemată în activitate cu data de 15 aprilie 2017, în urma desfășurării examenului din luna noiembrie 2016. Este absolventă de studii superioare și masterat în informatică la Universitatea din București – Facultatea de Matematică și Informatică. Sublocotenent Siminiuc Ana Maria a fost chemată în activitate cu data de 15 aprilie 2017, în urma desfășurării examenului din luna noiembrie 2016. Este absolventă de studii superioare și masterat în psihologie la Facultatea de Psihologie Iași. Le urăm succes în activitatea viitoare!”, se mai spune în comunicatul ISU Neamț.

Fără nicio îndoială, cei doi noi sublocotenenți vor face o figură frumoasă în cadrul militarizat al pompierilor nemțeni, fie și pentru faptul că ambele doamne sunt obișnuite cu ordinele care trebuie respectate și, de asemenea, cu clauzele de confidențialitate pe care le presupune un post cu mulți superiori ierarhici.

Ana Maria Siminiuc a fost inspector la Primăria Piatra Neamț până de curând, în cadrul Serviciului Comunicare și Management integrat.

Capture
Sublocotenent Siminiuc Ana Maria

Karin Roxana Chiric a fost tot inspector, dar în Consiliul Județean Neamț.

Capture2
Sublocotenent Chiric Karin Roxana

Alte imagini de la depunerea jurământului de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Petrodava” Neamț puteți vedea mai jos, grație purtătorului de cuvânt al instituției, slt. Adrian Rotaru.

IMGP0219
IMGP0197

 

Dana OSTAHIE

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *