Premieră turistică: Ștrandul din Piatra Neamț, zonă VIP pentru câini

În plin sezon estival, amatorii de apă, soare și distracție de la Piatra Neamț pot mulțumi administratorilor și oficilităților pentru o nouă facilitate oferită cu generozitate. Au posibilitatea, alături de copii, de a face plajă alături de niște admirabili câini comunitari, bine hrăniți noaptea cu resturi de la restaurantul Tequila, de a-i admira cum fac plajă sub mașini particulare sau se tolănesc la umbra lângă căsuțele care ar trebui să adăpostească turiști.

Cum la Piatra Neamț câinii vagabonzi/comunitari sunt o specie protejată ( întreținerea lor zilnică costă mai mult decât a unui copil instituționalizat), așteptăm cu nerăbdare inaugurarea oficială a strandului canin. Există promisiune ca cetățenii obișnuiți să-l poată vizita alături de copii în cuști de protecție plimbate cu TAB-uri.

Pentru cei care nu știu, ștrandul de Peste Vale a fost dat în administrare, pe bază de procedură de selecție, unei societăți din Piatra Neamț, care oferea garanția unor servicii deosebite. Modalitatea de promovare cu ajutorul câinilor comunitari demonstrează o imaginație de invidiat, ea stârnind deja invidia tuturor celor care au făcut proiecte de promovare turistică în pentru zona ștrandului, precum Gabriel Muraru, Decebal Draghiș sau celebrul fost proprietar al ștrandului de la Mix Music. (V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.