Sindicaliștii din Învățământ reclamă (iar) subfinanțarea și amenință cu proteste

Sindicatul Liber al Lucrătorilor din Învățământ și Cercetare Științifică Neamț a ieșit astăzi, 5 februarie, public, în aceeași idee – ”Învățământul românesc mereu în impas”.

Nemulțumiți de bugetul alocat anul acesta Educației și, mai ales, lucrătorilor din Educație, sindicaliștii amenință, din nou, cu protestele. Nu acum, ci peste vreo două săptămâni.

Întreaga expunere a celor de la SLI Neamț, în cele ce urmează:

2 comments

 • Gherman

  februarie 5, 2018 at 10:44 pm

  Buna dimineata FSLI Neamt!
  Cam tarziu “reclama”…… cat timp reprezentantii FSLI Neamt au dat mana cu stan si au facut impreuna ce au vrut din invatamantul nemtean…… nu prea a comentat nimeni…..
  Se stie cum s-au numit directorii pe functii, cum s-au “acordat” gradatiile de merit, cum s-au ocupat posturile didactice… etc…. etc…..
  Vedeti cine a obtinut prelungirea ca titular, desi sunt pensionari, pentru urmatorul an scolar: Plosca Gabriel, Tedli Ilie etc….. Domnul Vasile Purice nu a “incaput” pe lista…… si cate din astea s-au facut….. http://www.isjneamt.ro/site/wp-content/uploads/2018/02/Nr.-1202-5.02.2018.pdf
  Rusineeeeee!!!!
  DNA vede?????

  Răspuns

 • Gogu

  februarie 7, 2018 at 8:49 pm

  Domnule Gherman, s-a săturat lumea de lozinci de genul celor de la “rezist”, in a spune nimic concret sau fara a sesiza, în cazul unor prezumate fapte, organele statului care au abilități in cauză.
  Doar ne trezim că strigam RUSINE.
  Poate vede FBI, NASA sau ONU!!!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *